Like?:)

miercuri, 14 aprilie 2010

Primăvară, urmă de potcoavă, ouă de struţ... Poze







De dimineaţă înfloriseră 17 pomi şi o căpşună.
Ştiu pe cineva care o sa se bucure....

6 comentarii:

ioana spunea...

dddda, multumesc! ma bucur la ales la prima poza, il rog pe dan de nu stiu cand sa imi fure si mie niste crengi cu flori si nu vrea :(
si la ultimul... "tufis" cu flori ma bucur pentru ca am mai luat si eu in ghiveci si imi mor mereu. si pisica era sa moara, am mai avut si o pereche de papagali care era sa moara si aia de tristete si singuratate. ceea ce spune multe despre mine.
da urma de potceava cine a lasat-o? un cal? aveti cal in gradina? :O

simf spunea...

@ioana, n-o sa-l convingi pe dan. am incercat si eu cu domnul meu, dar a preferat sa-mi cumpere trandafiri cu galeata cu tot, refuza sa fure flori.
initial nici mie nu-mi traiau plantele, dar nici nu ma ocupam de ele. cand vei aveau na care sa-ti placa mult n-o sa mai moara. cu animalele... nu stiu ce sa-ti spun.
urma de potcoava este a iepei lui nea traian. cum animala a fost tinuta in grajd toata iarna, a refuzat sa care o caruta cu urme fine de nisip. din acest motiv a intrat pe "proprietatea" noastra. pentru mine a fost frustrant ca nu eram acasa, am gasit doar urmele.

ajnanina spunea...

ouale de strut sunt de la gainile alea noi? alea maro si zburlite? :)

simf spunea...

@ajnanina, oauale is mai vechi in ograda decat gainile posedate. dar sunt bune ca exemplu, sa vada si ele ce fac alte surate.

ajnanina spunea...

daca or sa priceapa egzemplul, sa vezi ce oua frumos si divers colorate au sa scoata pe funduletele alea maro...
n-o sa-ti para rau ca le-ai adoptat :))

simf spunea...

deocamdata ultimul lor hobby e sa sara, cu un strigat razboinic, in lac. apoi cotocodacesc toate, iese cea din lac si sare inca una.

:-D