Like?:)

vineri, 1 aprilie 2011

Verde viaţă-n gădină. Poze

Troscot plăcut invadator, liliac înmugurit, primula galbenă şi singura de altfel, gorniţă care ameninţă să înflorească, primele plăntuţe din seminţele plantate în astă primăvară – ridichi -, zbenghiuri roşcate de trandafiri şi leuştean evoluând vertical









12 comentarii:

Geocer spunea...

Frumos leusteanul tau. Sa-mi dai si mie sa pun in ciorba.

simf spunea...

@Geocer - vii si iei.

Viata la tara spunea...

Ce drag imi e anotimpul asta cand totul incepe sa prinda viata! Ma bucur ca un copil pentru fiecare muguras si frunzulita noua. Senzatia asta am trait-o si acum vazand fotografiile din ultimul tau post :)

Anonim spunea...

am "intrat" in fiecare poza, am trait fiecare detaliu, m-am bucurat pt.fiecare firisor de verdeata, parc-ar fi gradina mea ... mi se pare totul atat de palpitant!
oare ar trebui sa incep sa ma ingrijorez?

simf spunea...

@laura - nu. e de-ajuns sa te bucuri.

vic spunea...

am o banuiala: s-a intimplat ceva cu motanii? unde-s?
inteleg ca neamul ciinesc strica, sapa, ingroapa da' mitzele ma rog?

votez cu leusteanul.

undeva intr-un colt trebuie sa semeni iarba pisicii. altfel pun banner pe batz si protestez la poarta.

simf spunea...

@vic - motani umbla de obicei teleleu, cei negri infloresc prin meri cand suntem noi prin gradina si in rest stau tolaniti pe alei, la soare, daca e. daca nu - dorm in biblioteca. dar de obicei nu prea sunt pe-acasa.
iarba matei se pune in ghiveci, dar nu-s prea interesati de ea.

Alexandra spunea...

Daca ai leustean in gradina, atunci esti gradinar profesionist, am zis! :D

simf spunea...

@Alexandra - am doua tufe mostenite si un snop pus de mine din seminte anul trecut. o sa mai pus si anul asta tot acolo, nu ma las pana nu se face o tufa maaaare.

Anonim spunea...

mmmmmm, leustean! :)

Daniel spunea...

Astazi am vazut prima data leusteanul pus de anul trecut in pamant, intr-un colt de gradina de parca ar fi pedepsit. Este cu o marime mai mic decat al tau, poate fiindca nu la-m bagat in seama. Azi am pus si primul liliac in gradina- tu, te bucuri de mult pentru el. eu acum incep.
Liliac inflorit!

simf spunea...

@Daniel - leusteanul e pentru mine o mare realizare, toata lumea imi spusese ca se prinde foarte greu, ca trebuie sa seman trei ani la rand cate 3 plicuri... am pus un singur plic si am resuit.
si eu ma bucur de liliac, in toamna am platat unul alb, batut, si acum zilnic il urmaresc ,sa vad ce mai fac mugurii, cum se dezvolta...

:-D