Like?:)

joi, 21 iulie 2011

Motani pe caniculă. Poze

Jinx, apoi Zombie şi în a treia poză - amândoi în patul copilului nr. 2; domnul Jinx pe parchet în camera Mirunei (mi se pare că arată ca o jucărie de pluş), Zombie în somn sprijinit alene în extindere, Jinx în mijlocul platformei de la capătul scărilor şi ultimul, dar nu cel din urmă: tablou celebru - Zombel trezindu-se.
Aseară, pe la 6, a început să plouă; metodic şi responsabil, fără furtună sau grindină. Motanii păreau c-au luat ceva energizante iar câinii, în generozitatea lor, au reuşit să termine mâncarea din castroane.







11 comentarii:

cristina spunea...

absolut mortali, bestiali, bestiile. tabloul de final este apoteotic. e visul oricarui prop'etar de mitz negru si aparat foto. m-am bucurat. mai vreau. la infinit.

vic spunea...

pisi sufera, si zilele calduroase nu se mai termina. pe la ora 3 d.a. aerul nu se poate respira.

jazz sta nemiscata incit ma duc sa o trag usor de coada sa vad ca e vie.

simf spunea...

@cristina - nici eu nu ma satur sa le fac poze, dar nu vreau sa plcitisesc lumea.

@vic - la noi aerul e respirabil bine mereu, faptul sa suntem langa padure, ca avem umbra deasa se simte. motanii dorm unde e mai racoare (inclusiv in chiosc, pe parte de nord, direct pe ciment), se scalda in praf, se mai joaca un pic cu apa de la robinet sau furtun. pentru jazz zau ca as trimite o galeata de praf si vreo 3-4 de racoare la umbra.

cristina spunea...

ăăă, da? crezi că lumea se poate plictisi de poze cu pisici, mai ales negre? eu nu mă mai satur. orice animal negru îmi stârneşte entuziasmul.

simf spunea...

@cristina - te cred, de multe ori ma gandesc la tine cand pozez motanii (si la cei doi "nepotei"), dar nu uita ca uzual oamenii se uita speriati cand le taie o pisica neagra calea.

Ursu Florin spunea...

Motanul meu s-a bagat in casa cand a inceput ploaia. S-a racit foarte mult la mine, iar motanul meu a fugit la caldura in varful patului.

Anonim spunea...

mai, intr-una din poze eu cred ca zombie o tras cam tare la masea, are vertijuri si i se pare ca se pravale peretele peste el. ca altfel nu inteleg de ce-l sprijina. pe perete.

simf spunea...

@laura - si eu il suspectez ca a gasit ceva plante halucingene pe undeva, uneori.

v spunea...

mvai, să leşin, şi mai multe nu. vasăzică am găsit blog cu mîţe negre şi grădină de orăşeni fugiţi, îmi văd viitoru' cu ochii, mîţele negre le am, casă caut, despre legume învăţ :))
să trăiţi sănătoşi, că frumoşi sînteţi deja!

simf spunea...

@v - bun venit, serveste cu incredere, ai in blogroll surse de inspiratie la greu. si apropo de pisici negre, cristina - http://taceriferecate.blogspot.com/ - are chiar 3!
te mai astept. cu drag.

v spunea...

trei pisici negre? pffff... încă una şi m-ajungea din urmă! :))

mai vin. tot cu drag.

:-D