Like?:)

miercuri, 26 octombrie 2011

Flori și peisaje. Poze cu explicații

În așteptarea protecției de iarnă – salvia și rozmarinul; cedrul pletos proaspăt primit; trandafir îmbrăcat de iarnă și rodonel în curs de îmbrăcare; vedere spre nord-est; vedere spre est; vedere spre sud-est; floarea de colț pe noua ei moșie.







3 comentarii:

Dani P. spunea...

Splendide vederile !!! Splendid si cedrul - cum miroase ?
La salvie si la rozmarin, o sa comentez - trebuie, sa le pui mai departe una de alta, o sa se sufoce reciproc. Rozmarinul devine urias si salvia se labarteaza si ea si ocupa mult spatiu ...
Cu rozmarinul. ai grija la frig, nu rezista ... De siguranta, poti pune niste crengute in apa, dau radacini in perioada asta, si o sa ai butasi de rezerva .

Diana Alzner spunea...

E splendid acolo la voi!
Se vede în depărtare cum se deschide calea spre câmpie...
Eu am adus florile în casă, dar pe cele de afară încă nu le-am acoperit. Trebuie să muşuroiesc trandafirii... Of! E atât de mult de lucru, dar fapt îmi place. :)

simf spunea...

@Dani - cedrul miroase deocamdata a verde, e inca mic. si salvia, si rozmarinul sunt soiuri indigine,e tanti de la care le-am cumparat a spus sa le protejez un an doi, ca ea tot in gradina le-a tinut. o sa le replantez - unde, dumnezeu stie, c-am cumparat flori ca apucata -, acolo sunt puse temporar. bun crengute la inradacinat oricum.

@Diana - e mult de lucru, asa-i, dar ce fain e cand vezi efectul muncii tale...

:-D