Like?:)

marți, 24 aprilie 2012

Detalii în imagini

4 comentarii:

Iulia spunea...

Aaaaa!... Bag seama ca ai si tu un Minitehnicus acasa la tine... Am recunoscut imediat ingineria hidraulica in imbinarea mufelor de la furtun. La noi nu e data sa mergem la Brico, Baumaxx, Leroy etc. fara sa ma trezesc ca l-am pierdut la raftul cu furtunuri, mufe, duze, capete de stropit... Si-l intreb: s-a stricat careva? Trebuie inlocuit? Nu, dar m-am gandit sa mai pun un racord pentru ca sa ajung pana in strada, apoi m-am gandit ca trebuie un dus in aer liber, apoi.... niciodata nu se termina. Uite, chiar mi-ai dat o idee: am sa pozez toate device-urile lui Minitehnicus si-am sa vi le arat, ca sa vedeti ce nebuneala are la cap.

Iulia spunea...

Mai am o intrebare: ce e groapa aia circulara dintre pomi? Vreti sa faceti o piscina? Ar fi interesant...

simf spunea...

@Iulia - cunosc faza cu pierdut print consort la conectori mufe furtunuri etc., noi avem si derulator de furtun, si furtun spiralat, 4 pistoale de stropit, perie pentru spalat masina cu jet de apa, robineti la greu, daca e nevoie de ei?! apa trebuie sa ajunga prin furtun in orice colt al proprietatii, nu?
groapa dintre salcii are rost de captare a apei din padure in caz de ploaie sau topire a zapezilor, e panta abrupta si altfel se inunda curtea. noi ii spunem, popos, lac:)

Anonim spunea...

M-am dumirit ce e cu groapa din curte:))Am crezut ca a explodat ceva la voi in curte:))
Si tu si Iulia sunteti fericite cu soti care nu se satura sa mestereasca cate ceva prin curte.Eu nu sunt chiar asa de norocoasa:((

:-D