Like?:)

marți, 18 septembrie 2012

Azi mă-nervează:

* Senzorii de mișcare (din scările blocurilor) care se aprind fix când nu mai ai nevoie de ei, deja te-ai împiedicat pe trepte.
* Pietonii care trec pe carosabil deasupra pasajului pietonal subteran, aproape atingând cu umărul cotul polițianului sprijinit de un Logan alb cu indicativ.
* Festivismele cu care panglicari de profesie inaugurează bucățele de carosabil refăcut, ignorând gropile care apar la mai puțin de 100 de m de locul faptei.
* Benzina, că-i tot crește prețul.
* Farmacistele care încearcă să vândă ce vor ele (Voltaren), nu ce le ceri tu (Diclofenac).
* Scriitorii și filozofii care nu știu când se scrie și când nu cu doi i.
* Inflația de oameni „profunzi” care mă ucid cu truismele lor.
* Că nu s-a inventat și cafeaua electronică. Sau berea.
* Insigna cu Taz, diavolul tasmanian, că nu știu unde am pus-o.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar ai avea nevoie de insigna aia!

Anonim spunea...

E clar, te-a enervat si comentariul meu!
(Sper sa scap!)

Anonim spunea...

Aia cu doi de i nu o cred.
Aia cu truismele e tare, dar dura, pentru ca, sub un numar de pagini citite si pricepute, e greu sa produci discurs destept fara truisme, ori sa le identifici si sa le elimini in timp real.
Aia cu Taz - ai căutat în rezervorul WC-ului? În ceaşca de cafea?
Mircea

simf spunea...

@laura - da, ca o port pe o vesta neagra din piele, barbateasca, si fara taz n-are farmec (evident ca m-a distrat comentariul tau:) )

@mircea - insigna cu taz am cautat-o la locul ei doar. inca o astept sa se intoarca.

vic spunea...

subscriu: vrei biseptol/sumetrolime si iti da tagremin.

Anonim spunea...

Dacă e o insignă serioasă se întoarce, dar...
DAR: dacă e o insignă orgolioasă şi cineva a făcut mişto de ea, că uite ce insignă de doi bani ţi-ai tras, de exemplu, şi tu nu ai apărat-o şi nu l-ai pus pe nesimţit la punct imediat, ba ai mai făcut şi pact oportunist şi meschin cu ăla, că da, e şi roasă puţin, şi cam ieşită din epocă şi mai ştiu eu ce nimicuri i s-ar putea reproşa unei insigne demne, unei adevărate taz-insigne, ce mai, că ştim despre ce vorbim, mai ales unii din noi care nu e de faţă - gat repede comentul, că mi se gată cafiaua -, atunci, zic, ai o problemă şi poate ar trebui să vorbeşti tare prin casă, curte şi grădină, de exemplu cu domnul tău, că uite ce om de nimic am fost şi că ce-am făcut şi că sărăcuţa insignuţă cât trebuie ea să sufere din pricina meschinei mele, laşei mele, ce mai, prezenţe neatitudinale în momente cruciale pentru ea şi dacă ar mai fi aici în păr mi-aş pune-o, nu pe vestă, şi hai la mama şi celelalte pe care doar o inimă sensibilă care şi-a pierdut insigna poate să le emită.
În fine, nu ştiu, e doar o idee...
În ceaşca de cafea te-ai uitat? Că, totuşi, nu se ştie...
Mircea

simf spunea...

@Mircea - l-am gasit pe taz, ma astepta cuminte in buzunarul vestei, unde-l pusesem eu bine, vesta era in cuier, cuierul in hol...

Anonim spunea...

...şi holul în extindere, extinderea în curtea aia pe care o visez şi noaptea, mînca-v-ar tata cu curte şi căţei cu tot!...
Mircea

simf spunea...

@Mircea - acelea pe mine ma bucura:)

Oana spunea...

rezolvare: se ocupa o pozitie confortabila intr-un colţ, cu o carte buna si se asteapta linistit sa treaca nervii. daca nu are efect, trece si cu portelanurile si cristalul de la nunta :P :))

simf spunea...

@Oana - si cand sunt la serviciu? :) (portelanurile si cristalurile-s duse de ceva vreme)

:-D