Like?:)

joi, 4 octombrie 2012

Cromoterapie







Şi, parţial, aromoterapie. Trandafirul din a treia poză e de dulceaţă, miroase divin, dar încă e mic (e pus în primăvară). Şapte şi toţi şapte cumpăraţi cu drag, iubiţi, îngijiţi, udaţi. Sunt mândră de ei. Şi de mine. :)

7 comentarii:

cristina spunea...

pai ai si de ce sa fii mandra! eu sunt invidioasa! ma rog, as fi daca as cunoaste sentimentul, dar mi-e strain. a vrea sa ai si tu ce are celalalt, din tot sufletul, e invidie? daca da, i'm guilty pentru trandafirul portocaliu si pentru cel de dulceata si pentru cel alb.
butasii de la tine nu s-au prins nici unul :(((( nici cei de iaso :(((
bine, anul asta nu mi s-a prins nici un butas de nimic, nici macar vita de vie cumparata cu tot cu radacina nu s-a prins, de aceea cred ca a fost "de la ei" (de la vreme), nu de la mine si o sa mai incerc.
sa-ti traiasca si sa infloreasca o mie de ani coloratii tai!

simf spunea...

@cristina - toti trandafirii mei sunt cumparati de la simfonie, majoritatea de la producatorul din alba de unde cumpar si pomi fructiferi. si raman fidela plantarilor primavara, ce-am pus toamna nu s-a prins. cu butasirea inca n-am curaj s-o incerc, sa mai treaca vremea.
ieri am fost la obi, au oferta aniversara de trandafiri cu 6 lei.

Dani P. spunea...

Minunati, mai ales cel de dulceata ! Eu am ramas cu ochii si la frunzisul lor sanatos, chiar si fara floare, si tot mi-ar place. O sa vezi in al treilea an, ce frumosi vor fi. Sa nu-l tunzi mult in primavara pe cel de dulceata, trandafirii vechi trebuie taiati mai putin, le place sa fie lasti liberi ...

yosu76 spunea...

Mereu cer o informatie:) Cum se numesc soiurile de dulceata? Eu am cativa trandafiri dar nu cred ca pot sa le spun mancai-ar tata!Am mancat dulceata de trandafiri si mi-a placut.Mersi!

simf spunea...

@yosu76 - sunt multe soiuri, de departe cel mai apreciat e rosa damascena - trandafirul de damasc. pe al meu il cheama Sachsengruss.

Blogu' lu' Costin spunea...

Sunt minunati! Sa ii stapaniti sanatosi si frumosi multi ani de acum incolo!

Lumi spunea...

Sunt minunati! Sa ii stapaniti sanatosi si frumosi multi ani de acum incolo!

:-D