Like?:)

miercuri, 7 noiembrie 2012

Utilizări ale toamnei

Ce faci când e noiembrie...


...și cade toamna pe pământ?


Simplu: o calci în picioare!


6 comentarii:

Anonim spunea...

Ei as!! Iei saci ,iei grebla..iei matura de nuiele si te-apuci:si dai!si dai...si faci bec!! si dimineata cand te scoli ....is la loc! Si iar ,si dai ,si dai ...si tare-mi e ca vine iarna si inca nu le-ai terminat..si mai bate cate-un vant si mai vin si-ale vecinilor,ca altfel care-i sarea si piperu'.Nuuu???

Anonim spunea...

Ei as!! Iei saci ,iei grebla..iei matura de nuiele si te-apuci:si dai!si dai...si faci bec!! si dimineata cand te scoli ....is la loc! Si iar ,si dai ,si dai ...si tare-mi e ca vine iarna si inca nu le-ai terminat..si mai bate cate-un vant si mai vin si-ale vecinilor,ca altfel care-i sarea si piperu' vietii.Nuuu???

Iulia spunea...

Nu stiu cum faceti voi, dar acolo, la tine, e frumos mereu, in orice anotimp. Parca te imbie sa stai si sa te odihnesti in curte, sub pomi. Pozele tale imi dau o senzatie de liniste, de apropiere de natura. E o senzatie de "dolce far niente", nu stiu cum sa spun...

simf spunea...

@anonim - frunzele de pe betoane ajung dupa maturare plapuma de iarna pentru flori. le matur saptamanal, ca am constatat ca oricum e aporape in zadar, mereu vin altele.

@Iulia - chiar e liniste mereu si am constatat ca la noi apare, pentru oaspeti, un sindrom comun: dorinta de a nu mai pleca. (noi nu facem nimic special, poate din acest motiv e asa de... firesc)

Anonim spunea...

Nici o kofee?Si povesti??Nu sta nim
eni la taclale??.....Pai veeezi??
Ca totdeauna intr-un loc placut te-apuca asaaaa...de-o vorba,de-o povesteee...:sa vezi,ai auzit ,voi cum faceti,la noi.....

simf spunea...

@anonim - toate la timpul lor :)

:-D