Like?:)

luni, 28 ianuarie 2013

Cod galben...

...de 5 cm de zăpadă şi fără vânt.












14 comentarii:

CCristinaC spunea...

Trebuie sa recunosti ca e superb. :) Mie asa mi se pare. Ne pui si poze cu ulita?

simf spunea...

@CCristinaC - n-am facut, zapada asta mi s-a parut doar o gluma, eu speram la o inzapezire :)

Ilincaotgramesti spunea...

Fata lui Horus, ai grijă ce-ți dorești că uneori se-ndeplinește, cu vârf și îndesat.

simf spunea...

@Ilinca - e prima iarna de cand ne-am mutat cand n-am ramas si noi o zi inzapeziti, zau mi-ar placea :)

Aurora Georgescu spunea...

Pe şosea valuri-vălurele de zăpadă împiedică maşina să-şi continuie drumul. Alături, câmpul e negru, ca şi cuzm ar fi refuzat iernii zăpada! Evident COD PORTOCALIU, închidem circulaţia! Parazăpezile din metal sunt adunate cu grijă de "cei harnici" şi duse la fier vehi unde sunt primite cu bucurie şi depozitate de virtuoşii patroni ai numitelor centre de colectare. Maşinile de dezăpezire aleargă nebune cu lama ridicată spre a vedea tot românul ce dotaţi suntem. Da, COD Roşu la factorii de decizie. in rest... iarna e frumoasă !

cristina spunea...

mda, adevarul e ca daca nu se inchide nici un drum, parca nu e iarna. eu totusi nu-mi doresc, anul trecut m-am stresat cumplit.

AC spunea...

Observ că robinetul e deschis... ceea ce înseamnă că apa e oprită. Bun! :)
Sunt penibili ăştia cu codurile lor. Cred că imediat după Crăciun (2012), la Realitatea sau la Antena3 (că sunt la fel de disperaţi) a fost o fază de tot râsul. Eram la serviciu şi nu tocmai aproape de tv, când aud un reporter zgribulit, care relata de la "spatele locului" cum că nu se poate circula din cauza zăpezii şi a vântului foarte puternic.
Auzind că prezenta ştirea printre gâfâituri, m-am dus, în partea cealaltă, să văd şi eu televizorul şi să constat nenorocirea. :))
Se referea la locul unde era el. Şi unde era? Undeva între Buc. şi Giurgiu, intrase pe un drum de acces printre terenurile agricole.
Zăpada era puţină, încât se vedea pământul de pe drum şi nu mişca niciun pai, deci vânt zero.

simf spunea...

@Aurora - sau varianta noastra: plugul intra pana la 150 de m de poarta noastra, acolo intoarce, lasand in urma un morman de 35-100 cm de zapada, de nu putem urca nici la pas. motivul? nu poate sa urce. dar nu-i da prin cap intai sa urce cu lama ridicata, si apoi sa coboare cu lama lasata, ca cica "nu asa se face".

@cristina - pai drum blocat fara concert rock adevarat zau nu se asorteaza :)

@AC - e oprita alimentarea chiar de langa hidrofor, golite tevile, ritual al domnului meu:) pe mine ma distreaza cand incep marii ziaristi cu "teroarea alba", asta cand sunt max 20 cm de zapada.

irenadaiana spunea...

ce-i drept pe langa gafaielile de rigoare mie-mi place cel mai mult muzica - e asa , ceva de sfarsit de lume , zici ca a inceput marea glaciatiune , "trilar " si mai multe nu. :)

Anonim spunea...

Hai ca-i bine si cu zapada, eu nici nu am mai ajuns pe acasa, de cand a nins, am avut examene zilele astea, am ramas in oras, imi e dor de ulita noastra alba :)

Si, ca sa nu uit, Loganelu' a patit ceva, e lovit? Ca are capota ridicata. Sau e lasata asa cu vreun scop anume?

simf spunea...

@alex - lasa ulita alba, ca mai ninge, tu termina cu brio sesiunea intai
loganul e bine mersi, dar il tot repara domnul meu - masinile, motoarele si bicicletele nu trebuie sa fie stricate ca sa le repari, trebuie doar sa ai chef:) -, ii scosese borna de la baterie ca sa... ceva, el stie ce.

corina spunea...

Mie mi-au placut pozele! Eu nu am mai vazut zapada de ceva timp...

simf spunea...

@corina - sa-ti trimit, asta cand va ninge mai bine - o inzapezire mica?:)

corina spunea...

Daaaaaaaa :)

:-D