Like?:)

miercuri, 9 ianuarie 2013

Plăceri vinovate. Carte pe hârtie manuală








Carte-obiect de artă. Arată după cum vedeţi, are textura granulată a sugativei şi miroase a cărţile nou apărute din copilărie. De la atelierul de carte - Răzvan Supuran.

8 comentarii:

anda spunea...

Filele astea arata ca foile mele de placinta...E reciclabila???-Hartia, nu foile mele..

simf spunea...

@anda - e si reciclabila, si facuta prin reciclare.

Maria spunea...

Multumim pt indicarea sursei. N-am stiu ca exista asa ceva. Imi pare de exceptie, de colectie, intr-adevar "placeri vinovate"... Categoria "trebuie s-o am"...

simf spunea...

@Maria - dupa cum spuneam, placerile impartasite sunt si mai placeri:) m-as bucura sa-ti satisfaci un ast gen de placere vinovata.

Odille spunea...

Simona, iti multumesc pt aceasta prezentare.

Imi este greu sa ma acomodez cu cititul cartilor de pe tableta. Imi este drag sa tin o carte in mina, sa o rasfoiesc, sa ma intorc la paragraful care mi-a retinut atentia. Pe tableta cititul devine o actiune detasata, care parca ne apartine mai putin.

simf spunea...

@Odille - cu mare drag; cartea aceasta e un fel de incarcator de baterii, dupa ce citesc pe monitor - sec, impersonal - o rasfoiesc si parca iau o doza de energizant.

razvan supuran spunea...

faina surpriza. cat despre placeri, surprinzatoare la randu-le. asadar, cand ajungeti prin bucu rest luati o pauza in inima-i, colo unde nu e oras, la muzeul taranului, la 'telieru' (de la telos vine) de carte, sa le-mpartasim.

simf spunea...

@razvan supuran - o alta placere vinovata pe care stiu ca o voi avea candva. cu drag si multumiri.

:-D