Like?:)

sâmbătă, 2 februarie 2013

Help help help


Myosotis e din Bucureşti şi caută - dacă se poate, ideal ar fi să găsească rapid - o casă la sat, în centrul/sudul ţării. Cum să fie? "Pana in 30.000 E, daca are curent si apa in curte (indiferent daca e fantana sau de la reteaua comunala), sa nu cada pe mine in urmatorii 2-3 ani si sa aiba si ceva curte, gard cat de cat, o magazie ceva acolo a sa pot baga diverse"
Haideţi, oameni buni, fiecare pe la el prin zonă, poate îi găsim lui Myo "acasă" al ei.
Iar comunitatea de foşti-apartamentişti-actualmente-la-casă-pe-pământ mai creşte cu un membru. :-)

Myo, în zona noastră pământul din intravilan nu scade sub 7 E/mp; pe uliţa de-alături e o casă bătrânească (2 camere, ceva acareturi şi electricitate, dar fără apă curentă, doar puţul din uliţă ca sursă), 2000 mp pământ - 35.000 E. Dar mâine plec la pas şi la întrebat.

14 comentarii:

Immortelle des neiges spunea...

Buna seara. Cunosc doua persoane care au case de vanzare, se incadreaza in cam toate cerintele cerute, dar se afla in judetul Gorj. Deci, e oarecum sud-vest. Daca doriti mai multe detalii, ma voi informa cu placere.

Corina spunea...

Daca ar vrea in Moldova casele batranesti sunt mai ieftine. La 3km de soseaua judeteana si 14km de europeana, 5.000 mp (curte + livada + gradina), fantana la poarta, electricitata, 2 camere cu hol si chilere (sunt 3 camere de 1.6 m latime in partea de nord a casei, sub acoperisul lasat pana la 1.2 m de sol - seamana cu camerele de la mansarda) si o cladire de acareturi cam de 10 m lungime la doar 6.000 E). Chilerele eu le-am transformat in dressing si baie, iar cu cel mic din mijloc am marit holul si a rezultat o bucatarioara de iarna deschisa cu un mic spatiu de luat masa.

Corina spunea...

La 2 case de mine e una de vanzare la 6.000E. Are electricitata, fantana la poarta, 2 camere cu hol si cele 2 chilere specifice zonei, o cladire de anexa destul de lunga (necesita ceva reparatii si 5.000 mp (curte+ livada+ gradina). Casa e locuibila, ultima zugraveala a fost in vara trecuta. Doar ca suntem la 3 km de soseaua Roman-Piatra Neamt si la 14km de europeana....

vax albina spunea...

Si eu caut. De o viata. Dar la mine trebuie sa fie cu obloane la geamuri si cu tigla pe acoperis. Deci ma uit prin jurul Sibiului si sper sa am curajul s-o fac.

Anonim spunea...

http://www.romimo.ro/imobiliare/Case/Casa-la-tara/Arges/Pitesti/anunt-4040040.html

AC spunea...

Dacă voia prin vest... mă puteam interesa, dar aşa nu am cum.
Mai e o variantă, anunţurile, dar cel mai bine ar fi să găsească aşa cum ai scris tu aici: prin recomndare directă. Pentru că o casă, în aparenţă ok, poate avea totuşi multe probleme.
Poate cel mai important aspect, ţinând cont că am ajuns ca în fiecare an să fie tot mai secetă, ar fi să vadă cum e cu sursa de apă, la câţi metri e pânza şi ce fel de sol este în caz că va fi nevoit să foreze. Nu e simplu să cauţi apă în stâncă.
Mult succes!

Myosotis spunea...

Multumesc din suflet !

simf spunea...

multumesc pentru interesul vostru, astept in continuare idei/solutii.

Anonim spunea...

http://www.intertrandy.ro/2-case-albota--langa-pitesti/#

Anonim spunea...

Si pe la noi e cam scump, din pacate, mi-ar fi facut placere sa pot ajuta.
Mi-ar placea, de asemenea, sa ne tii la curent cu ostilitatile, daca a gasit, pe unde, in ce fel, etc :)
Mult succes ii dorim!

chiccutza spunea...

Eu sunt pe langa Giurgiu.La mine in sat casele nu sunt chiar foarte scumpe.Prietena mea a cumparat aici casa batraneasca cu 1600 de mp de pamant in curte la 10.000 de euro.

Unknown spunea...

Anul trecut am cumparat in com Nana, jud. Calarasi, la 47 de km de centura Bucurestiului o casa cu 26.000 Euro. Casa are 100 mp, este locuibila iar anuntul l-am gasit pe net. Pana acum nu am facut renovari la casa pentru ca nu era cazul. Deci se poate gasi si la sume mai mici si conditii acceptabile. Eu chiar am luat-o cu credit bancar.
Mara

Lucian Covaci spunea...

Ar fi de stiut daca doriti un anume judet din sudul tarii? Calarasi, Giurgiu, Dambovita, Prahova sau Ialomita ?
Oferte foarte bune gasiti in jur de 20000 de euro.
Un exemplu casa cu 7100 m in calarasi casa e Ok vezi aici http://www.romimo.ro/imobiliare/Case/Casa/Calarasi/Calarasi/anunt-3867966.html

David Octavian spunea...

http://www.tocmai.ro/bila-casa-pe-structura-de-lemn-3-camere-80-mp-8475586.html

:-D