Like?:)

joi, 25 aprilie 2013

În ansamblu






10 comentarii:

Aurelia spunea...

Am zis eu ca ai aptitudini de peisagist.Gradina ta nu este o simpla gradina de legume, are eleganta. Foarte frumos ursuletul!

simf spunea...

@Aurelia - de-ar fi sa ma apuc acum sa programez o gradina de flori, zau n-ar mai fi de-a valma, cum e acum (le-am inghesuit, mereu luam inca ceva si inca ceva si trebuia sa le inventez loc, cred ca mi-ar trebui spatiu dublu s-o duca bine toate, plus ca unele sunt prea in soare, altele prea umbrite)
mi-e tare drag ca-ti place joaca mea cu accesorii si lini curbe. ursuletul e o minune, e facut de un copil de la scoala de arte.

Dani P. spunea...

Minunat ansamblul ! Si ordonat si decorat !

Maria spunea...

Ursuletul...! am zis ca nu vad bine! Ce minunatie!
Nu stiu daca e de-a valma, nu mi se pare, poate asta-i impresia ta, fiindca ai lucrat la gradina in etape, mie imi place foarte mult, se si incadreaza tare fain in peisaj!Stai sa vezi cand or creste toate, ca acum sunt la inceput, sa vezi atunci ce frumos o sa fie, mai frumos ca acum!

simf spunea...

@Dani, Maria - ansamblul mi-am dorit sa fie partial ordonat, linii drepte nu prea-s, nu am folosit dreptare etc, avem si ronduri curbe, pe poteci doar taiem balariile, nu le scoatem (sunt mai generoase, sa poata intra motocoasa). abia astept sa creasca toate, nicaieri nu-i monocultura si vor fi o gramada de flori intre legume. (zona dedicata florilor insa e de-a valma, daca nu estetic, macar in privinta cererii de apa. trebuie mare atentie, ud-o bine pe-aia, fereste-o pe cealalta...)

Anonim spunea...

Super tare ursuletul :) pot sa fur ideea sa fac si eu unul pentru pitica mea, cred ca ar fi super incnatata sa aibe un ursulet de gradina.

simf spunea...

@green - cu mare, mare drag :)

Scutaru spunea...

Phiii, ce faine aranjamente cu feliile de copac! Superbe sunt! Domnul tău are serioase valențe estetice. :)

simf spunea...

@Scutaru - domnul meu e cu valentele tehnice, cu ideile atipice... e mai mult teritoriul meu, uneori spre disperarea lui :)

s.alina spunea...

Chestiile alea ondulate din a treia imagine - din ce material sunt?

:-D