Like?:)

marți, 18 iunie 2013

Eu când vreau să dorm, dorm






5 comentarii:

cristina spunea...

daaa, cred ca nu mai era loc de dormit in toata casa decat in ligheanul ala! :)))
sunt extrem de scumpi amandoi.

simf spunea...

@cristina - e primul in preferintele lor, urmeaza scaunul pliant al lui razvan :)

Ilincaotgramesti spunea...

Trio-ul este încântător, alb, gri-bleu, negru...

E pace mare la voi acolo având și canine și feline.

La noi nu a ținut coabitarea dar nici eu nu ma împac prea grozav cu mâțele. Sunt foarte draguțe dar sunt stăpânele omului.

simf spunea...

@Ilinca - daca le lasi, da, se fac stapane, ideea e de... colaborare, uneori te faci ca nu vezi ce fac, alte ori trebuie sa fii ferma si sa respecte doamnele pisici ceea ce le ceri. cu cainii a fost mai simplu, ei au priceput repede ca pisicile nu trebuie alergate - mai putin castor, care si acum se mai distreaza urcand pisicile in gutui sau facandu-le baie in galeata cu apa (le sperie) -, cu pisicile insa mi-a luat ceva vreme pana le-am convins sa lase cainii in pace. jinx si acum mai are iesiri de gen, dar per total e liniste intre ei.

Scutaru spunea...

Foarte faine mâțoancele. Și cuminți, într-adevăr. Și eu dezavuez ideea de a intra la stăpân la mâță. Tot cooperare directă era și la mine (și va mai fi). Gâza nu prea le are cu pisucile, dar mie mi-s dragi de mic copil. Om lua și noi până la urmă una-două acasă. Pătrățel abia le așteaptă, cred, că-i trebuie ceva exercițiu. Să vezi ce-l educ... :))

:-D