Like?:)

joi, 13 iunie 2013

Te întreabă şi socoate...

E prima parte din 12. Pe celelalte le gasiţi în lista din dreapta videoclipului.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vă gândiți serios la așa ceva? Eu mă gândesc de ceva timp și, vai, de ce nu am știut nimic despre asta în urmă cu zece ani? Este fantastic, dar aș face o casă în stilul tradițional al zonei în care sunt, oasă românească, țărănească, dar de lut.

simf spunea...

@Ada - nu stiu cat de serios, dar de gandit ne gandim des. am si trecut in curs constructie bucata de pamant dinspre drum, din gradina.

Anonim spunea...

La noi, unde facem căsoaia șantier-muzeu de zece ani, sunt dealuri (dealuri întregi!) de lut, îți dai seama că o ia imaginația razna în asemenea condiții? Poate, dacă mă pot lămuri de tehnologie și dozaje la amestec, poate pun de o cușcă de cățel, așa, experimental. Fata ai mare trebe să investigheze tehnologia acoperișului din stuf.

Anonim spunea...

Am văzut aseară toate episoadele. Sincer, fazele cu pământul urban, intraurban, periurban și/sau suburban m-au lăsat rece, ca și experimentele thailandeze, dar ideea este excepțională și câștigă teren în mine tocmai pentru că românii ”s-au inventat” în case de lut, chirpici și alte de-astea. Da, iubesc ideea, chiar dacă elucubrațiile șerpuitoare, cu oglinzi încastrate, ornamentații de Cantofabule și funduri de sticlă multicoloră în pereți îmi produc o repulsie viscerală. Io o să fac, dacă o să fac, o casă de lut cu acoperiș din stuf, cu cerdac/târnaț și cu bătătură nebetonată în față. Și găini, găini peste tot! Vii, nu din lut.

simf spunea...

@Ada - e bine sa fie cointeresata intreaga familie, mai ales membrii cu varste mai fragede :)
luam ideile care ni se asorteaza, pentru mine a contat viziunea in larg.

:-D