Like?:)

luni, 3 februarie 2014

Plăceri vinovate

Lămpi cu gaz (căpătate) şi papuci de somn ce pot fi încălziţi.



9 comentarii:

silavaracald spunea...

Eu am un singur papuc de somn, adică un fel de sac cu pernă electrică. Când mă bag în el, nu-mi mai vine să ies nici dacă aud că sună cineva la ușă, așa de bine-i. :)

simf spunea...

@slvc - papucii nostri au niste bilute inauntru, ceva levantica si alte plante mirositoare, si cica ar trebui incalziti la micrunde. eu prefer sa-i tin pe dulap, sunt reticenta, ideea de papuci + farfurie cu pilaf...

Anonim spunea...

Simona , lampile aceste imi aduc aminte de un anumit orar din copilarie , cand se faceau economii la energia electrica la nivel national .

simf spunea...

@Anonim - din acele vremuri vin lampile mele. cea de perete era nelipsita in toate casele, cea de masa era pentru scris - asa, mai boiereasca:)

Anonim spunea...

de unde-ai luat papucii?

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Pazea ca-i alarma, dar ce s-a intamplat( astea-s lampile de alarma din perioada lui Pingelica. Papucii nu spun nimic de microunde( seamana cu crenvustii dar, parca nu-s de bagat in cuptor). O seara minunata cu lumina electrica ca oricum petrol de lampa, ioc.

simf spunea...

@balaura - de la un magazin cu marfa nemteasca, gen tcm

@Vasile - suntem in tratative pentru gazul lampant.

Alex Oprea spunea...

I-ar trebui si mamei niste papuci cu soba, ca tare se mai plange mereu ca-i ingheata picioarele :)
Cat despre lampi, sunt frumusele foc. Eu, care sunt mare amator de reciclat lucruri vechi, cu valoare artistica (in ochii mei, cel putin), nu pot decat sa suspin ca nu-s ale mele :)

simf spunea...

@La noi... - papucii i-am luat de la fortuna/et. 1. lampi am vazut sambata, in targ. si tot in targ gasesti o gramada de minuni ce pot fi "adaptate" ca obiecte de decor.

:-D