Like?:)

joi, 3 aprilie 2014

Un copac cu flori







11 comentarii:

ina spunea...

Dupa mine, asta e cea mai frumoasa perioada a anului. Nu m-as mai da intrata in casa cand ma ivaluie un asa parfum pe-afara. ZI faina!

simf spunea...

@ina - cam bate vantul, ia cere sa mai stai si in casa :)

ina spunea...

Pai gata ia, daca asta voiai sa spui, ca am de cusut. Acum iau o pauza intre... proiecte :)

simf spunea...

@ina - pauza, pauza, dar de sanziene e ziua iei. nu... mai faci niciuna pana atunci?:)

Aimée spunea...

Ce-mi place!

ina spunea...

De facut mai am in plan sa fac, dar nu mi-am impus termene limita, vreau sa le gandesc, sa le cos asa tihnit,sa fiu mandra de ele. Si apoi de sanziene avem ce ii sa purtam, nu zice nimeni ca tre' sa fie noi, deci nicio graba :)

Anonim spunea...

asta cu "copacul cu flori" e cel mai titlu cretin de cantec din istoria muzicii romanesti. nu exista asa ceva, nu se zice asa in romana. se zice "pom inflorit", chiar daca nu e pom (fructifer) ci copac-copac, ca fagul. desi alde aia, carpeni, stejari (nu mai zicem de conifere ca e absurd) nu fac flori-flori din astea, gen corcodus - deci mai greu "copac inflorit". copac cu flori nu zice decat marko bela eventual - si idiotul ala cu cantecul.

Scutaru spunea...

Înainte iubeam vara. Acum, fac și eu ca Ina, primăvara a devenit anotimpul meu preferat, cu deosebire această perioadă de înflorire a pomilor.
Era o mireasmă suavă ieri și la noi, la Moșie... nu-mi venea să mai plec de-acolo!
E o frumusețe și copacul tău înflorit!

simf spunea...

@Anonim - copac, pom, arbore sunt sinonime, e o cutuma ca pomul e fructifer si copacul e-n padure. copac inflorit, arbore cu flori etc. sunt exprimari corecte si pentru marko bela si pentru restul lumii. titlul postului se refera fix la cantecul de care scrii tu. nu-s fan hrusca, dar in asta vreme multi oameni trec pe langa pomii-n floare si nu-i vad.

simf spunea...

ciumafaiul de toamna a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Un copac cu flori":

au ajuns si la noi niste petale de-a lu'talica???auuuu, nuuu, is fulgi de zapada si bate-un vant spurcat de primaiarna....ar trebui sa ne caram in Congo....

simf spunea...

@ciumafai... - ne pregatim de craciun:) pozele sunt de acum fix un an. (n-a vrut bloggerul sa ma lase sa-ti postez comentariul)

:-D