Like?:)

luni, 5 mai 2014

Amândoi





7 comentarii:

myky spunea...

Tare scumpilici!

Mihaela T. spunea...

Frumoasa rau matele astea! Si tigratele mele (bengalezii cum le spune sotul meu) stateau cu doua zile in urma pe un scaunel mic din curte in aceeasi pozitie ca ale voastre in poza a 3 a. :)

simf spunea...

@Mihaela - sunt frati, se cauta, se striga, se spala reciproc, isi aduc prada, dorm impreuna.

Mihaela T. spunea...

Ai mei sunt mama si fiu (Maurice si Zuza), dar Zuza il bate pe Maurice de nu se vede. :)
In schimb cand este vorba de mancare, Zuza ii lasa lui Maurice toata portia ei. Intotdeauna a fost o mama foarte buna. Din alte motive nu avem problem cu ei pentru ca sunt sterilizati amandoi.
A, era sa uit - am vazut duminica la "Romania danseaza" o formatie de dans cu numele "Jinx". :) M-am gandit la voi.

simf spunea...

@Mihaela - si masha noastra isi scuipa, maraie, bate progeniturile la greu, dar le aduce mancare, ii spala, asta cand o apuca (toate pisicile noastre sunt sterilizate). "jinx" e un fel de urare, cand doua persoane spun simultan acelasi lucru (cum zicem noi c-a crapat un drac), ca sa alunge ghinionul.

Mihaela T. spunea...

Ce tare, multumesc de informatie! Sa stii ca atunci cand am inceput sa te citesc, am cautat pe net ce inseamna Jinx, dar nu am gasit. Probabil ca n-am cautat cum trebuie. :)

simf spunea...

@Mihaela - in acceptiune larga, "jinx" e un fel de ghinion, dar in chestii minore. si cum putea sa-l cheme mai bine pe un motan negru decat ghinion?:) la ceva vreme dupa ce-l aveam pe jinx, am vazut ca si pe motanul din meet the parents il cheama tot jinx - ce-l care-i facea zile fripte lui ben stiller. :)

:-D