Like?:)

vineri, 9 mai 2014

Detalii



8 comentarii:

Aimée spunea...

Bunaa! Nu posta! :D

Am o problema tehnica cu blogul, poate reusesti cumva sa ma luminezi.Ma chinui de cateva zile sa pun poze si nu reusesc.Dupa ce ca abia se incarca pagina care trebuie, la "Alegeti fisierele" n-am nicio reactie, nu ma lasa sa fac nimic.Ai idee cum pot rezolva, ti s-a intamplat? Multam fain!

simf spunea...

@Crengu - incearca sa folosesti alt browser, treci din explorer in opera sau din google in firefox de ex. - ultima data cand nu ma lasat sa postez din chrome am pus cu opera.

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Buna seara.
Mare animatie. mare la tine in gradina. Dar tot n-ai reusit sa faci sedinta de management,polenizatorul este harnic si-si face treaba dar piticul chiuleste cam de mult si nu l-a pus inca nimeni la munca. Sper sa-i gaseasca ZaVoda intrebuintare. O seara frumoasa si un weekend minunat.

Aimée spunea...

Super, functioneaza! Merci! :)

GabiA spunea...

Frumoasa mamaruta!
Pazeste trandafirii de puricii verzi?

simf spunea...

@Vasile - zavod deoacmadat nu poate ridica piticul, se multumeste sa-l certe. :)

@Crengu - :)

@GabiA - daaa, si-si cheama si suratele :)

Mihaela T. spunea...

Frumoase detalii! Arata foarte bine "ghivecele", iar stropitarea e de mare efect. :)
Piticul e mortal. Cand am citit ca Zavod se cearta cu el, am avut un zambet mare pe fata. :) Tare as vrea sa-l vad cum isi flutura blana cand se "rasteste"la pitic. :)

simf spunea...

@Mihaela T - stropitoarea e ultima jucarie pe care mi-am luat-o, a trebuit s-o mut c-o fura zavod cu elan:) (isi flutura urechile, da cu laba sa-l roage/certe pe pitic, e un deliciu).

:-D