Like?:)

vineri, 10 octombrie 2014

Lemn





5 comentarii:

CCristinaC spunea...

Imi place mirosul de lemn, in toate starile posibile:ud, proaspat taiat, ars... Astazi, intr-o zona, la munte, se facuse foc si mirosea placut a fum de lemn...

Anonim spunea...

M-ai distrus cu lemnele tale, o să visez numai lemne, zici că ai un ONG pentru salvarea cariilor de lemn, nu știu, ai căzut în lemne când erai mică, ai crescut în oțel și plastic de ai dezvoltat nostalgia asta, ce se întâmplă?
Soro, o obsesie pentru, știu și eu, găini, să zicem, înțeleg, am făcut nenumărate cozi în limita bătăii și a bunului simț ca să prindem o găină - ”Dă, doamnă, câte-o pungă, să ajungă la toți” -, zeci de ore ne-am jucat pe lângă prăvălie cu ochii pe colțul străzii - ”Vine mașinaaaa!” - dar lemne? LEMNE?? Ai făcut coadă la lemne? A făcut cineva coadă la lemne? Ha? Nimeni? Ce ai, soro, cu lemnele astea, arză-le-ar focu, da-r-ar foșu-n ele de lemne, că m-ai distrus cu nervii!
GĂINI, da? Treci pe găini, te rog io frumos!

simf spunea...

@Ada - uite ca nu m-am gandit pana acum ce implicatii psiho-remember ar putea avea. sa fie de la frigul din apartamente? ok, s-ar explica cu pasiunea pentru lemne, dar de ce m-or fascina pietrele? si apa? de ce ma atrag gadgeturile?
imi plac mult ratele, ce zici, s-ar asorta pe mosia noastra?

Anonim spunea...

Ai prea multe probleme, poate ai fost culegere de mate când erai mică, io știu?

simf spunea...

@Ada - nu de chimie? s-ar explica mai simplu

:-D