Like?:)

luni, 6 octombrie 2014

Libertate, frate











7 comentarii:

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Sa inteleg ca ati terminat campania de recoltare si urmeaza destrabalarea -pentru pasari si catei.
Trai pe vatrai neneaca.
O saptamana minunata va doresc.

simf spunea...

@Vasile - da, destrabalare si pentru gaini, si pentru caini, dar nu simultan, ca vaneaza zavod cu un elan...

cristina spunea...

in octombrie, gainile isi iau portia de libertate :))

Anonim spunea...

Galinele, galinele! A cincea fotografie, cea cu fetele pi ștrase, e cea mai tare! A fost un fel de Unu Mai la ele, ce bine au mai petrecut!
Acum, serios, cel mai bine le merge în sistem free range, tare mi-ar place să pot avea astfel vreo treizeci de găini, ce ouă, ce carne!

simf spunea...

@Ada - daca ar fi dupa mine, n-ar vedea ele libertate deloc - eu nu intru in curtea lor, ele n-au ce cauta in curtea mea. in gradina - hm, poate (au facut dezastru in straturile inaltate), dar proastele vin intre trandafiri, in curte si fac o mizerie... oricum, in spatiul lor sunt aproape free range, eu zic ca le-ar fi de-ajuns.

Anonim spunea...

Nu sunt free range deloc, ar trebui o livadă de peste 50 arii. Are Lawton un filmuleț despre un tip, un american, care face compost la scară industrială, de-l întoarce cu ifronul - să vezi acolo free range, frate, nu făcătură!. găini scormonind în munți de compost în stadiu final, pe vreun hectar de teren, să vezi acolo! (How to grow chickens without buying them any grain by only feeding them compost!) O nebunie!

simf spunea...

@Ada - cand numarul gainilor nu atinge 15, iti garantez eu ca e free range si curtea lor :)

:-D