Like?:)

marți, 21 aprilie 2015

Primăvară


7 comentarii:

Mihaela T spunea...

Ce frumos arata razoarele! Ne apucam si noi la sfarsit de saptamana ca acum ploua. :)
Simona, voi copia intocmai modelul ca-mi place foarte tare cum arata. :)
Ce-ati pus pe pamant in ultima poza?

Simona Fusaru spunea...

@Mihaela - carton presat - pe zonele pe care circulam des il lasam pana in toamna, rezista cam doua sezoane, pe cele circulate rar il folosim pana se formeaza poteca doar.

Ana-Maria Pana spunea...

In ultima poza e carton presat?
As fi jurat ca e cenusa...

Dar in penultima poza ce e?

PS: oare de unde sa invat si eu sa fac razoare asa? Oricat m-as chinui nu-mi iese...

Mihaela T spunea...

Multumesc frumos pentru raspuns.

Simona Fusaru spunea...

@Ana Maria - in ultima poza, pe laterala se vede cartonul presat pus pe post de poteca. dungile nu-s de cenusa, ci de nisip - acolo am pus morcovi (ridicat creasta de pamant, facut un sant pe mijlocul ei, pus nisip, pus seminte de morcov, acoperit cu nisip, udat si gata). in penultima poza e un razor pentru ceapa si usturoi (plus morcovi, sfecla rosie, ridiche neagra, craite, pastarnac - natura nu face monocultura). razorul nu e greu de facut (in teorie, practic domnul meu il amenajeaza, eu doar plantez), daca vrei, iti povestesc cum se face.

Ana-Maria Pana spunea...

:) Teorica ca teoria... practica ma omoara pe mine...:)

Scuze, acum mi-am dat seama ca in a treia poza, de jos in sus vroiam sa stiu ce e. Mi se pare ca e doar iarba, dar pamantul arat, printre pomi. Daca e asa, as fi vrut sa te intreb daca mereu arati si intre copaci...

Simona Fusaru spunea...

@Ana Maria - e prima data cand am arat - in locul respectiv a fost lucerna si se cam pierduse - si am semanat ovaz (nu stiu la ce il vom folosi, dar nu m-am putut abtine cand am vazut semintele).

:-D