Like?:)

marți, 21 aprilie 2015

Primăvară






7 comentarii:

Mihaela T. spunea...

Ce frumos arata razoarele! Ne apucam si noi la sfarsit de saptamana ca acum ploua. :)
Simona, voi copia intocmai modelul ca-mi place foarte tare cum arata. :)
Ce-ati pus pe pamant in ultima poza?

simf spunea...

@Mihaela - carton presat - pe zonele pe care circulam des il lasam pana in toamna, rezista cam doua sezoane, pe cele circulate rar il folosim pana se formeaza poteca doar.

Ana Maria spunea...

In ultima poza e carton presat?
As fi jurat ca e cenusa...

Dar in penultima poza ce e?

PS: oare de unde sa invat si eu sa fac razoare asa? Oricat m-as chinui nu-mi iese...

Mihaela T. spunea...

Multumesc frumos pentru raspuns.

simf spunea...

@Ana Maria - in ultima poza, pe laterala se vede cartonul presat pus pe post de poteca. dungile nu-s de cenusa, ci de nisip - acolo am pus morcovi (ridicat creasta de pamant, facut un sant pe mijlocul ei, pus nisip, pus seminte de morcov, acoperit cu nisip, udat si gata). in penultima poza e un razor pentru ceapa si usturoi (plus morcovi, sfecla rosie, ridiche neagra, craite, pastarnac - natura nu face monocultura). razorul nu e greu de facut (in teorie, practic domnul meu il amenajeaza, eu doar plantez), daca vrei, iti povestesc cum se face.

Ana Maria spunea...

:) Teorica ca teoria... practica ma omoara pe mine...:)

Scuze, acum mi-am dat seama ca in a treia poza, de jos in sus vroiam sa stiu ce e. Mi se pare ca e doar iarba, dar pamantul arat, printre pomi. Daca e asa, as fi vrut sa te intreb daca mereu arati si intre copaci...

simf spunea...

@Ana Maria - e prima data cand am arat - in locul respectiv a fost lucerna si se cam pierduse - si am semanat ovaz (nu stiu la ce il vom folosi, dar nu m-am putut abtine cand am vazut semintele).

:-D