Like?:)

marți, 18 august 2015

Pentru că nu mă pot abține...











7 comentarii:

Dani P. spunea...

Esti indreptatita, ca nu te poti abtine :) Bravo !

vic spunea...

as face crima pentru roșiiroaspat rupte de pe vrej.
eu ma multumesc Cind găsesc in piața soiuri bune si adevărați țărani scăpați la tarabe fără Știrea țiganilor.

Mihaela T. spunea...

Ce soi de rosie este cea din prima poza? Parca-i crosetata in dantela. Interesanta. :)
Felicitari pentru recolta - sa le mancati cu placere!

simf spunea...

@Mihaela - nu stiu ce soi e, eu ii spun neagra de la Adina, ca de la ea am primit semintele. e un soi timpuriu, cu crestere nedeterminata, lipsit de pretentii, care se simte bine in camp. fructele au un gust minunat, dar coaja foarte subtire le face sa fie aproape imposibil de transportat.

simf spunea...

@Mihaela - una lume care se pricepe zice sa-s black krim.

Cristi (vi tu!) spunea...

Fi'n'că nu te poţi abţine o să faci una din trei, sau toate deodată: 1) diaree nemţească de la atâtea salăţi,2) bulion pentru trei ani de-acu-ncolo;3)îţi determini toţi apropiaţii să facă şi ei ce-ai făcut tu la punctele unu şi doi! Cin' te-a pus să faci aşa de multe?!Io-s păţit de-acu' doi ani...daaa!... am studiat vreme de vreo două luni, bătute pă muche, căcăstorile de ţară, sau orăşeneşti, de le visam şi noaptea, apoi am devenit specialist în tocat, stors-manivelat roşii, prietenu' comercianţilor de borcane şi capace, specialist " din ochi" la împerecheat capac-borcan, maestru-n beţe, crăci, foale de suflat în foc, doctor în pârlit păru' de pă mâini, picioare, faţă (noroc cu nădragii, că nu-l ratam nici p-ăla!), mestecător absolut în tuci şi posesor în indiviziune a vreo două sute şi ceva de borcane cu bulion atent scăzut, ca să fac economie...! Baftă şi ţie!

simf spunea...

@Cristi - nu-ti fa griji, faimoasele rosii la borcan insumeaza 10 l de suc. facut pe aragaz, ca inca nu m-am prins cum sa dau focul mai tare/mai incet la pirostrii. :)

:-D