Like?:)

marți, 19 ianuarie 2016

Iarnă. Dovezi






5 comentarii:

ciumafaiul de toamna spunea...

maaahh....si stai sa vezi apa la catzel ...beeeton pana-n fundu' fantanii...

simf spunea...

@ciumafai... - le punem cainilor de 2-3 ori pe zi apa si ei... mananca zapada :) in noaptea asta avem prognoza de -18 gr.

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Peisaje de basm... asta privind pozele ca daca trebuie sa traiesti in conditii de - 17/18 grade nu-i prea placut. Oricum e bine ca a venit iarna adevarata si se manifesta in toata regula - mie mi-e frica de iarna din Aprilie sau Mai, cum am prins anul trecut la Campulung Moldovenesc cand a terminat tot ce aveam in gradinita. In Ianuarie, Februarie chiar si Martie este rezonabila si sa nu uitam ca azi-noapte a fost gerul Bobotezei pe stil vechi.
O dupa-masa calduroasa sa aveti si un vin fiert cu aroma de scortisoara.

simf spunea...

@Vasile - ma crezi ca mi-e asa de draga asta iarna ca nici nu ma supara -18 grade, picioare inghetate sau maini batand in degerare? mai ales ca ma tem ca n-o sa fie prea lunga.

Aimée spunea...

Frumoooos, mai ales imaginea cu scara! Si eu ma bucur ca e in sfarsit iarna, chiar daca ma gandesc de doua ori inainte sa ies cu pitica pe alee. O juma de ora tot stam printre nametii din gradina din jurul blocului sau in zapada de pe trotuar. Pruncul mare merge la gradi pe jos, din motive de masina care proneste greu si negasit loc de parcat in apropierea gradinitei. Dar nu-s de acord nici cu tinutul excesiv in casa, ca e frig, din contra, sa se obisnuiasca si ei cu tot felul de temperaturi, atat cat se poate.

:-D