Like?:)

marți, 31 mai 2016

Culori

Bujori revărsându-se cu miros amețitor


crizantema de piretru


ușor haotic


cristina, garofitele sunt pentru tine


Mihaela, uite macii




și salvie elegantă.


Sfârșit de mai, acasă.

6 comentarii:

cristina spunea...

Garo-fitzeeee!!! La mine au aparut fix 2 fire anemice :((
Dar totusi, ce fel de salvie este aceea si mai ales de unde? Si unde este ea crescuta, la soare, sau la umbra? Nu de alta, dar e superba si vreau sa fur modelul.

Aimée spunea...

Ce frumosi sunt maciiiiiii!

simf spunea...

@cristina - imi amintesti in toamna sa-ti trimit garofite cu radacina? ale mele sunt dintr-un unic plic pus acum vreo 5 ani cred. salvia e... salvie pur si simplu de la anthesis, pusa intr-o zona cu soare vreo 8 ore zilnic, dar, de cand i-am plantat in spate chiuveta din gradina (si are mai multa apa), uite ce minune de flori are! (iarna o mulcesc usor)

Mihaela T. spunea...

Multumesc frumos, Simona! Macii sunt superbi, ii vanez pe toate drumurile, in toate gradinile! Au aparut chiar si in curtea blocului de langa mine. Asta ca sa-mi mai treaca din suparare.
Ups, dar stai ca n-am intrebat daca eu sunt acea Mihaela la care te-ai referit? :)

In legatura cu florile de salvie, pana anul acesta nu am vazut cum arata florile. Le-am admirat doar pe internet. :)
A facut si a mea doua flori (din doua tufe plantate acum 2 ani). Le-am tuns asta toamna, la 10 cm fata de sol - asa scria pe net.

simf spunea...

@Mihaela - pentru tine era, nu asa ti-am promis?:) cu taiatul la 10 cm de sol... au am pierdut o lavanda deja lemnificata. acum tund si salvia, si lavanda mai mereu, le raresc sa stimulez alti lastari si sa nu le las sa se lemnifice. ca butasire... nu, multumesc. salviei ii place pamantul reavan, lavanda se supara de la apa multa.

Mihaela T. spunea...

Da, asa este. Multumesc si pentru sfaturi. La anul poate voi avea mai multe flori la salvie si voi reusi (in sfarsit) sa prind si eu o lavanda. :)

:-D