Like?:)

joi, 18 ianuarie 2018

Pe scurt, despre ultima vreme

* Găinile sunt obeze și nici gând să ouă, am cumpărat. Câinii sunt grași, Pepsi nu mai poate evada în grădină și încă e disperată, pisicile se eternizează în casă.
* Am fost la piața de semințe de la Pitești; n-am avut timp să iau nimic, dar mi-am umplut sufletul de bucuria unor oameni așa de frumoși. Mai vreau.
* Am strâns decorurile de Crăciun, mai puțin țurțurii și proiectorul: vreau să le văd când e zăpadă, cu alb pe fundal. Gata și apa de la bucătăria de vară, e închisă din motiv de risc de îngheț.
* A nins preț de vreo 5 cm, coduri, coduri meteo colorate, apoi a plouat responsabil; tentativă eșuată de iarnă. Lopețile de zăpadă așteaptă cuminți, una roșie, cu experiență, una neagră, debutantă.
* Reciclabile, în sat, înseamnă plastic, pet, hârtie, carton, doze de aluminiu; onor firma de salubritate refuză să ridice metal, textile, sticlă. De ce oare mai colectez selectiv?
* Am o senzație de lehamite plenară grație situației politice din țară. Democrația se învață pas cu pas. Deșertăciune. O vreme nu cred că voi mai posta pe blog.

Notă pentru cunoscuți: dacă n-ai votat la parlamentare, și știi că știu că n-ai votat, e bine să luăm o pauză, o vreme să nu ne vedem, să nu ne auzim. Pentru sănătatea dumneanoastră.

Niciun comentariu:

:-D