Like?:)

luni, 26 februarie 2018

13 motive să-ți iei o pisică neagră


1. Pentru că majoritatea oamenilor fug de ea, cică-i cu ghinion. Așa dovedești că tu nu crezi în superstiții, ești deștept, tolerant, înțelept, iar adolescenții vecinilor vor zice că ești supermișto.

2. Poți lăsa musafirii nesuferiți să stea pe fotoliul pisicii și să admiri la plecare firele negre de pe hainele lor fără să te poată acuza nimeni de rele intenții.

3. Are grația și noblețea unei pantere negre și arată ca ea, pare foarte fioroasă chiar și când nu are decât chef de joacă; puțini vizitatori vor încerca s-o mângâie, așa că scad accidentele prin zgâriere.

4. Ai mereu subiect de poze proaspete să le pui pe facebook când e marți 13 (sau vineri 13), mai ales că nimic nu se compară cu o pisică neagră omega style scuipând posedată.

5. Ai mai multe pisici într-una singură; iarna, are blana deasă, înfoiată și neagră tuci, vara – mai mătăsoasă și cu zone bătând în brun.

6. Nu mai decorezi casa de Halloween, ai decorul permanent; și mai e și viu!

7. Pisicile negre arată genial, din motiv de contrast, oriunde: în mașina de spălat, pe fotoliul tău preferat, în chiuveta de la baie, în ghiveciul cu floarea aia prețioasă pe care ai dat o gălăgie de bani.

8. Negrul subțiază și se asortează la orice, garantat cel mai bine-ți stă cu o pisică neagră în brațe. Poți face selfie cu mâța neagră lângă tine și să pui pe net poza alb-negru.

9. Negrul e nonculoare, e cu mister și sobrietate, cu dress code și distincție, așa că grație mâței tale expresia a vedea negru în fața ochilor capătă înțelesuri plăcute.

10. Se știe că ochii galbeni ai mâței negre sunt mai galbeni decât galbenul în sine, iar când în ei se reflectă lumina parcă vezi niște lasere.

11. Negrul e mereu la modă, așa că mâța ta nu va deveni desuetă în trei ani, ca tenișii cu toc sau blugii cu rupturi.

12. Mătură ai, mâță neagră ai, deja poți să te simți vrăjitore și să-ți crească cota de popularitate în ochii personali.

13. Te ajută să-ți selectezi companionii: posesorii de pisici negre au un ceva în comun (eventual lipsă); știi că are mâță neagră, clar e într-un fel ca tine.

2 comentarii:

cristina spunea...

Cu ultimul sunt foarte de acord si sa stii ca, oarecum, chiar asa este.

Claudia Mihaela spunea...

😁 ❤️🐈

:-D