@vic - ardeii se recolteaza cand incep sa semene la textura cu un carton (asta daca sunt de pus la uscat), asa ne-a spus una lume care se pricepe. abia astept sa fac siraguri colorate din ei. prunele, care oricum nu-s multe, le vom conserva sub forma de 2-4 borcane de gem, asta daca mai raman, ca cei ai casei spun ca-s delicioase.
Rosiile sunt cam prapadite, dar ardeii iuti arata foarte bine.
RăspundețiȘtergere@Geocer - rosiile sunt cele mai frumoase din sud-estul europei si zonele limitrofe, pentru ca-s ale noastre:-).
RăspundețiȘtergereasa, simf, nu te lasa intimidata; sigur ca sunt cele mai frumoase, dar ce sa mai zic de gust.
RăspundețiȘtergereardeii aia e timpul sa-i pui pe ata in chiosc in bataia vintului sa se usuce pentru iarna. chiar daca nu-i vei minca, ei sunt colorati.
exista pe net retete de cum sa pui prune in otet pentru fripturi: mnea, mnea.
@vic - ardeii se recolteaza cand incep sa semene la textura cu un carton (asta daca sunt de pus la uscat), asa ne-a spus una lume care se pricepe. abia astept sa fac siraguri colorate din ei. prunele, care oricum nu-s multe, le vom conserva sub forma de 2-4 borcane de gem, asta daca mai raman, ca cei ai casei spun ca-s delicioase.
RăspundețiȘtergeremă înşel sau am văzut busuioc?
RăspundețiȘtergere@CT - e cimbru, dar avem si busuioc, pun poze intr-o tura viitoare.
RăspundețiȘtergere