Like?:)

vineri, 1 iulie 2011

Călţunaşi pentru Cristina. Poze

Florile de piatră sunt bonus.




C-aşa-i blogspotul când se veseleşte, are scame, barbiduci şi nici de nebun nu te lasă să faci ceva. Da-i trece.

5 comentarii:

cristina spunea...

la alea albe am cazut pe spate. alea galbene ma ung pe suflet, iar alea rosii ... cu putina indulgenta am si eu una portocaliu inchis aproaaaape rosu. anul asta n-am mai pus flori de piatra. am sperat sa iasa din cele de anul trecut, dar nu s-au invrednicit.
multumesc pentru poze!
cum mai esti, mai bine?

simf spunea...

@cristina - o tanti de la serele adp m-a invatat asa: caltunasii se planteaza in martie si apoi an de an apar din semintele proprii daca nu se taie florile ofilite. florile de piatra se cumpara, in primul an, rasad cu boboci care se plateaza in gradina pe final de aprilie, ca sa aiba timp sa se autoinsamanteze. acum vedem noi cum va fi la anul, dar am facut exact cum mi-a spus.
mai bine... nici nu stiu ce sa spun. nu stiu nici daca sunt rau. doar ca sunt nauca. (multumesc)

Constantin spunea...

Da' nu-i corect, de ce doar pentru Cristina? :) Lasa, ca si asa ii admir in fiecare zi. Frumosi tare, o sa-ti clatesti ochii cu ei pana hat la toamna. Dar nu se autoinsamanteaza, asa ca nu cumva sa nu aduni semintele. O saptamana frumoasa, Simona!

simf spunea...

@Constantin - caltunasii sunt, cu drag, pentru voi toti, pentru cristina in special ca ea nu stia cum arata. mersic de sfat, o sa culeg seminte, ca vad ca tocmai incep sa faca niste capsule. ai idee in ce moment e cel mai bine sa le iau?

Constantin spunea...

Eei, stiam eu ca-s pentru toti! Uite cum faci cu semintele: de regula, in locul florii apar trei seminte verzi care in scurt timp incep sa isi mai piarda culoarea. Daca nu le culegi, cad singure dar vor mucegai pe sub tufe. Asa ca atunci cand treci pe la condurasi ia semintele intre degete, strangandu-le foarte usor. Cand o sa te trezesti cu semintele in palma, atunci sunt bune de cules. :)

:-D