Like?:)

miercuri, 6 iulie 2011

Detalii. Poze




5 comentarii:

Iulia spunea...

De vreo luna tot citesc blogul tau si nu ma mai satur. Sunt pasaje pe care i le citesc si sotului meu pentru ca scrii atat de nostim, parca traim cu voi fiecare incercare, fiecare bucurie. Oricum, ati avut mare curaj si parca ma roade un pic invidia ca eu nu-l am... Si noi doi am inceput o aventura de gradinarit in mijlocul orasului si redescoperim natura cu fiecare rosie, cu fiecare castravete crescut de mana noastra...

simf spunea...

@Iulia - ma bucur ca vii pe la mine, ma incanta tare ca-ti place ce-i pe la noi si stiu eu ca-ti va veni si tie vremea "curajului". ca primul pas vad ca l-ati facut.
te mai astept cu drag.

Anonim spunea...

"Jurnalul de bord" al Simonei parca vine de pe o insula unde nimeni nu are acces. Noi avem voie doar sa primim ce ni se da. :) Intr-adevar, Simona are stil, stie cum sa mentina interesul viu, celui care asteapta vesti de pe insula verde. Si... mi s-a facut pofta de castraveti... :)

vic spunea...

citi cm au lampile celea de la sol?
cum arata colorate? nu primim o poza in nocturna?

daca sunt asa pitice se vad noaptea?

simf spunea...

@costin - da, dar dau cu mare drag.inclusiv castraveti:)

@vic - au cam 20 cm de la sol, sunt tare dragute asa rosii albastre verzi portocalii si lumineaza peste asteptari. poza nu, ca nu ma duce ciripelo-sapuniera mea de olympus.

:-D