Like?:)

vineri, 25 ianuarie 2013

Azi mă enervează:

* Televiziunile de un leu cinzeci cu ora 24, de parcă ziua ar avea 25 de ore, cu profesioniştii lor deștepți care nu știu să folosească acuzativul cu p și pentru care acordul în număr e o mare enigmă.
* Că am probleme cu memoria de scurtă durată.
* Like-urile pe facebook la propriul post sau status, tag-urile pe poze cu animăluţe, flori, bibelouri, milieuri şi volănaşe.
* Că mereu am prea multe cărți pentru prea puțin timp și trebuie să aleg.
* Curțile cu plante în linii perpendiculare, stil caiet de matematică, având ordine riguroasă și programări geometrice, că-s sintetice, natura vegetală nu are unghiuri, doar curbe.
* Mașinile înmatriculate în Bulgaria, cu șoferii lor care nu știu să semnalizeze și se plâng de drumuri proaste, dar nu plătesc impozite.

Update: Şi mă revoltă cinismul cu care suntem exterminaţi.

2 comentarii:

irenadaiana spunea...

1 - "care / pe care" e marea dilema a limbii romane televizate. Cine-o va deslusi va creste in "reiting" ca fat frumos din lacrima.
2 - na, ca nu mai stiu ce voiam sa zic :)
3 probabil ca mai au si altii problema de la 2 si uita ca-s ale lor. :)
4 - totusi , zi mersi ca nu e invers
5 - cireasa de pe tort ar fi sa mai vezi si niste folostine de-a dreptul sintetice catarate pe un gard inzapezit - gen vecinii mei
6 - astia-s cei mai periculosi ca in timp ce vireaza fara sa semnalizeze maresc rata daunei la celelalte. :) :) :)

Anonim spunea...

A, faza cu citostaticele este doar glazura! Exterminarea are multe aspecte, este veche si mult mai eficienta decat simpla scoatere de pe piata a unor medicamente absolut necesare unei categorii de bolnavi. Dar nu e rau sa ne sesizam si pentru asta.

:-D