Like?:)

luni, 13 iulie 2015

Acel moment nepreţuit când...

...Scoţi rufele negre proaspăt spălate din maşină şi constaţi că-s pline de puf alb, de la un şerveţel uitat într-un buzunar.
...Cu termene limită, îţi pică the program fără de care nu poţi face nimic şi nu vrea neam să se lase reinstalat. Când în sfârşit reuşeşti, pică netul o jumătate de zi.
...Iei cireșele de la urechi și, încercând să le mănânci, simți cum miros a parfumul pe care l-ai folosit dimineață.
...Te trezeşti gândind cu voce tare despre lookul unei duamne bine.
...Stând în fața uşii biroului îți dai seama ce-a fost acel sunet straniu de aseară: cheile căzând în spatele unui scaun.

8 comentarii:

Mihaela T. spunea...

Prima mi se intampla si mie foarte des. :)
O urasc din tot sufletul. :(

ciumafaiul de toamna spunea...

am crezut ca doar la mine....

Promotia 2023 spunea...

Prima da, e una din cele mai enervate si mai dese situatii cu hainele mele. Cand vine vorba de ale sotului, colectez din masina o data cu rufele spalate si cuie, autoperforante, capse, saibe, cate un cap de surubelnita, chiar si filtre pentru tigarete rulate...

simf spunea...

@oana - e firesc, e un mod in care domnii nostri ne recompenseaza - nu gasesti si monede de 0,5 lei? brichete? :)

Aimée spunea...

las ca eu am gasit si cate 10 bani, creioane cerate sau litere magnetice! :-)) cu tehnologia mai e si varianta in care dupa ce muncesti ceva, crapa calculatorul inainte sa fi apucat sa dai save. as mai adauga pe lista doua dpdv mamicesc: atunci cand abia adoarme copilul si un vecin se gaseste sa foloseasca bormasina sau cand in sfarsit termini treaba,puiul doarme, te intinzi si tu putin, dar se trezeste el. :-)

simf spunea...

@Crengu - faza cu crapatul fara salvare e exclusa, am, de ani buni, un tic nervos cu ctrl+s, ca un spasm muscular :) (mi s-a mai intamplat sa pierd urme fine de munca, rar de tot, ca am si ups)
puii cresc :)

Promotia 2023 spunea...

Ei cum nu?!, nu le-am mentionat ca astea le gasesc si la mine :))

microb turbat spunea...

hehe da, si io :))

:-D