Like?:)

marți, 19 iunie 2018

Succint pe 19

# E soare si cald, apoi plouă, de la o vreme cam zilnic; avem cicade și greieri, privighetori și lilieci, lăcuste și broscuțe, păduchi vegetali de toate culorile, musculițe, fungi.
# Se apropie solstițiul și, spre diferență acum niște ani, când gândeam uau, vară adevărată, acum mă gândesc că începe să scadă ziua și e timpul să luăm prima tură de lemne.
# Verdele atotcuprinzător a îmbrăcat copacii dinspre nord, așa că pensiunea abia se mai vede; am făcut compot de vișine, sper să ne lase vremea să mai culegem, că am în plan și sirop și dulceață.
# Bună invenție ochelarii de soare clip on, dacă mă ducea capul să-i iau și flip up... Iar m-am tuns crunt și arăt ca o capră cu breton; știu că așa fac când amân tunsul și apucă să mă enerveze, dar nu mă învăț minte. Crește.
# Am dat unfollow unor oameni, câțiva cu care chiar mă înțeleg bine în viața reală, pe care-i cunosc din mileniul trecut. E dreptul lor să-și scrie pe pereți ce vor, e dreptul meu să nu mă enervez.
# Am văzut ieșind șapte șobolani simultan de sub capota mașinii; acum se iau măsuri cică drastice: spray cu amoniac sub capotă, cuști mecanice și stații de intoxicare cu momeli cu ipsos.
# După ce orașul a mirosit a ceai de guturai și a trecut prin aromele sfârșitului de an școlar – crini, flori veștede -, acum au apărut licuricii; îs obosită, cu randament diminuat considerabil și toate la un loc îmi spun că se apropie concediul. AMR 10.

4 comentarii:

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Buna ziua.AMR-ul tau mi-a amintit de perioada din scoala cand, abia asteptam vacanta de vara. Concediu minunat, plin de distractie sa aveti.

simf spunea...

@Vasile - mersic :) vreau odihna, liniste, izolare.

Aimée spunea...

Aaaaa, vreau si eu licurici, n-am mai vazut de niste ani! Iar piticii mei niciodata, tare mult le-ar placea! Macar de-ar vedea cat sunt la socri, la curte!

Si da, vreau si eu concediu, dar nu stiu cand va fi! :-)) Tu macar mai ai putin de rabdat!

simf spunea...

@Crengu - acum e vremea licuricilor, in miez de iulie deja nu mai sunt sclipiciosi.

:-D