Like?:)

vineri, 29 martie 2013

Surse de inspiraţie pentru bricolatori


Cum azi e vineri (şi-o să am o zi mai lungă decât două joie la un loc) şi până duminică nu va fi prea cald, să medităm aşadar:

Reciclare. PET-uri

Alte idei

Cum să faci...
Grătar cu perie și dispozitive de curăţare încălțăminte: http://www.birdsandblooms.com/Backyard-Projects/Small-Garden-Projects/Boot-Scraper

6 comentarii:

AC spunea...

Mi-ai dat tema de casa pentru acest sfarsit de saptamana. Mersi!

Trebuie sa imi fac timp si sa le iau pe fiecare la rand, sa vad despre ce este vorba. Voi ati testat vreo idee de aici?

simf spunea...

@AC - nu inca, unele-s in plan, altele sunt partial surse de inspiratie.

Iulia spunea...

Mie mi s-au parut nemaipomenite ideile cu usile vechi. Si eu caut mereu pe net idei, dar asta cu usile mi-a scapat. Am vazut niste chestii asa de nostime, incat parca-mi vine sa fac rost de niste usi vechi de undeva ca sa ma si apuc de treaba... La fel de ingenioase sunt si ideile cu sticlele de plastic, dar nu cele cu sticlele intregi, pentru ca pe alea le stiam deja, ci alea cu fundurile de sticla transformate in perdele si abajururi, precum si alea cu florile pictate... Ma gandesc sa-i arat lui fiu-meu cel mare, artistul, toate astea, pentru ca l-as inflama pe loc si l-as pune imediat la treaba.

simf spunea...

@Iulia - asa, asa!:) impartasim idei si experienta, e mult mai placut cand stim ca si altii sunt loviti de acelasi morb :)

Anonim spunea...

Cum se pune semn de carte la un articol de blog? Ăsta trebuie păstrat, nu se ştie niciodată,azi-mâine mă fac ţăran sau îmi iau viaţa în mâini la mine la bloc! (Poimâine?)

simf spunea...

@Ada - pune pagina in bookmarks. sau cauti pe blog la diy

:-D