Like?:)

luni, 3 septembrie 2012

Dramă

Jinx, motanul crud și ticălos, l-a înecat. Sub supravegherea Mașei.

12 comentarii:

CCristinaC spunea...

Iaca dilema: as felicita motanul pentru ca a prins "dusmanul", dar daca ma uit la bietul soricel parca i-as plinge de mila... Ma mai gindesc... :)))

cristina spunea...

of, drame din astea se petrec si la noi in curte. cand sunt pe faza, mai reusesc sa salvez bietul soarece. nici eu nu stiu de ce.

la voi va fi genocid cand vor creste si maimutele mici.

simf spunea...

@cristina - maimutele mici nu vor creste la noi, fetele au deja stapani (le vom da in perioada 15-20 oct, sa inceapa sa vaneze), toate 3 vor ajunge la curte (si in varf de pat conjugal, evident), in zone fara trafic mare. berlioz inca n-are stapan programat.

Anonim spunea...

Ai grijă, Simona, ai grijă, văd că eşti pe cale să fentezi beneficiarii de mâţe, vrei să le vinzi de mai multe ori. TRĂDARE!
De ce nu eşti onestă cu achiziţionatorii, hai? De ce nu le spui curat ce trăbă să facă spre a le rămâne produsul în curte?
Nu te face că nu ştii, ce, nu te-am învăţat? Se dă după ţeje!
Da, simplu de tot, ia beneficiarul mâţa (deja) proprie şi o învârte de câteva ori după burlanul care duce de la sobă la horn. Ca să nu-i plece de acasă. Ei, metode de fidelizare au existat mereu, ce vrei... A, pentru ăi de au centrale termice? Cu sau fără tiraj forţat? A, ăia-s grofi, nu ştiu, asta e metoda ţăranilor din Ardeal, grofii nu ştiu cum fac.
Hai, fii comerciant serios şi zi-le la oameni de ţejea de la fiteu, adică sobă, scuze, nu te da după cireş.
Mircea

simf spunea...

@Mircea, la noi, în Muntenia, obiceiurile sunt putin diferite faţă de Ardealul vostru străbun. Mâţele se dăruiesc, nu se comercializează, distanţa la care vor ajunge le va împiedica să se întoarcă la noi, iar ţejele îs sobe care pe burlanul spre horn au distribuitoare de căldură după care nu poţi da decât numele mâţei. :)
Oricum metoda ta mi se pare interesantă, îi voi anunţa pe viitorii proprietari ai pisicuţelor noastre.

silavaracald spunea...

Jinx, motanul crud si ticalos, a lucrat curat, ca la carte. O fi aflat de epidemia mortala din parcul Yosemite (SUA), pornita de la excrementele verisorilor lui de peste ocean.
Merita o medalie, nu o privire incruntata. :)

simf spunea...

@silavaracald - jinx e "biatul" meu si oricum ma exploateaza din plin, ce sa ma incrunt la el :)

vic spunea...

adica, ii dai pe toti? nu opresti unul gri?

simf spunea...

@vic - da, puiutii vor ajunge cu totii in alte case. avem 3 pisici, 3 caini. orice animalut in plus n-ar fi decat startul in transformarea proprietatii in adapost de caini/pisici, ca ma tem ca nu ne-am mai opri.

asdfg spunea...

cool o fi sa asisti la "inecarea" bietului soarece de catre o pisica superinteligenta si care-minune-inseamna ca stie sa innoate...apoi sa afisezi pe blogareala "isprava"...mmm...

simf spunea...

@asdfg - locuiesti intr-un bloc?:) se vede. traind la casa perceptia ti se schimba. cand am auzit de un dihor ucis pentru ca a omorat gaini, am inceput cu trebuia pusa cursa, prins, dus la adapostul de animale. dupa ce ne-a facut masacru in curte si-am vazut gainile noastre care aveau deja nume victime pe campul de lupta, in fata ochilor mi-au aparut furci topoare coase otravit fantani incendiat holde.
(cand am ajuns era prea tarziu, ii vazusem pe jinx si pe masha misunand pe-acolo cu vreo 4 ore in urma)

ina spunea...

Motanul a făcut ce știa el că trebuie să facă.

:-D