Like?:)

luni, 20 februarie 2017

Piteşti, proteste, #rezist

Sâmbătă, la Piteşti, a fost un miting PSD cu 6000 de participanţi - n-a văzut piaţa Milea atâţia oameni nici la revoluţie sau la concerte gratis. Membri din judeţ, disciplinaţi, cu pancarte - Organizaţia PSD Mioveni -, autocare, Cătălin Rădulescu: „Vrem să muncim, nu să fim arestaţi". Dacă #rezist mă face să fiu mândră că sunt româncă, sâmbătă mi-a fost jenă că sunt din Argeş. 
Duminică seară, pe zăpada proaspătă din piaţa Milea, #rezist, ziua 20, câteva zeci de oameni.
De dimineaţă, în parcare mă aştepta EL:




Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă.

Un comentariu:

mikaela spunea...

Trebuie sa fie si categoria cu pricina.
Dar,cine are ochi sa vada vede,te uiti la grupurile de oameni,la chipuri,la manifestari,la modul cum se exprima,la ce exprima(spontaneitate,idei proprii,sau texte chinuit invatate si incurcat rostite ,de multa 'sinceritate' ce tradeaza), intr-un fel arata grupul din Victoriei,in alt fel(cu regret pentru ei:))cel de la Cotroceanca :))))).
Trist este ca si parintii nostri cred minciunile celor care ne conduc,ne-au condus,sau mai bine zis manat ca pe oi.Dispute intre parinti si copii or fi dintotdeauna,dar ,pentru politicieni,nu merita,in veci.Dar asta e viata,asta-i mersul lucrurilor,si,din pacate, oameni care pot fi pacaliti mereu,cred eu,mereu vor fi.

:-D