Like?:)

vineri, 30 iulie 2010

Noi nu suntem normali, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră - 6

Prietenii mei imaginari au simţit într-o dimineaţă brusc că trebuie să se întoarcă la natură. Remus a făcut un credit doar cu buletinul ca să poată Romulus să-şi scoată de la amanet priveliştea din faţa dormitorului, dar, cum amândoi se mutaseră de la bloc pe coclauri, au pus-o pe peretele din living unde, între noi fie vorba, priveliştea stă cam înghesuită. În faţa peretelui au pus două plante carnivore din plastic eco-friendly în care au plantat cloşca şi ciorăpiorii; acum aceştia mişună prin privelişte, oricât le-ar spune Venus că n-au voie.

Romulus şi Remus şi-au luat şi o pisică rotundă, lor nu le plac unghiurile drepte, sunt prea aspre, prea logice, mai mult, o pisică pătrată ar fi fost prea artistică. Nu contează că pisica are doar 2,1 MP, ei o iubesc, nu-s ahtiaţi după poze şi-n plus era la superofertă împreună cu o pereche de şlapi cu toc care oricum nu le sunt buni şi până la urmă nici nu le plac.

Au făcut şi-un pârâu zglobiu, care izvora din chiuveta de la baie. Dar cum nu există poveşti reale cu happy end, acesta a secat: din cauza facturilor neplătite la gândire, le-a fost tăiată apa vie, iar cu apă moartă se ştie că niciun pârâu nu funcţionează. Pisica se bucură, ei oricum nu-i place apa, şi sare ca o minge şi ea prin privelişte, printre pomi, parcări şi minute gratuite în reţea. N-o pot opri decât dacă-i nimeresc cu săgeţile-ventuză de la darts o anume zonă din coadă, unde are butonul de on/off.
Cu pârâul clar au pierdut timpul. Măcar l-o fi găsit cineva?!?...

3 comentarii:

Sibi spunea...

Aici e de-a dreptul "măcel"! Simt cum Legea a-III-a a Termodinamicii umblă cu buza spartă, cum Pi - 3,14 - de fapt are valoarea de 3,20. Mă uit la pisica mea şi nu-mi vine să cred! Are 3,14 metrii pătraţi!

Soarele cântă boom-boom-boom, cu John Lee Hoocker, e abia ora 9,19 şi cine ştie câte ni se mai pot întâmpla azi!

Îmi vine să iau Everestul la palme!

simf spunea...

@Sibi, azi chiar s-ar putea ca pisica sa aiba 3.1415 MP, asfaltul sa se topeasca termodinamic iar Everestul palmuit sa-nceapa sa cante din varful arborelui sefirotic "Poison".

Sibi spunea...

E klar! În spatele realităţii-ireale stă o kabală instrumentată de... Simona!

O vorbă să vă mai spui:
prin asfalt
umblă tocurile cui!

Malkut-alekum!

:-D