Like?:)

vineri, 29 octombrie 2010

De ce îmi doresc un Nikon şi multe obiective. Poze cu cer violet, lună, nori, soare

Pentru prietenii mei imaginari Romulus şi Remus care astăzi împlinesc 39 de ani. Amândoi. Sau fiecare. Sau.









9 comentarii:

cântăreţul chel spunea...

deci îţi doreşti un nikon ptr prietenii tăi imaginari cu cer violet, lună, nori şi soare.
nimeni niciodată până acum nu şi-a dorit aşa ceva de ziua lor frumos.

Aimée spunea...

Aici m-ai lovit unde ma doare. Si eu vreau un Nikon, dar m-as multumi si cu un Canon, Sony de-acum mi-a devenit cam "stramt". :"> Ce ti-e si cu pasiunile astea! :D

totfu spunea...

Bravo, înseamnă că ştii ce să faci cu un aparat performant. Mie mi-a dat un vecin un aparat foto digital de serie şi, după ce mi-am pozat familia şi câte ceva de prin casă, nu am mai ştiut ce să fac cu el şi i l-am dat înapoi. Era proprietarul contrariato-nemulţumit că numai atâtea poze am făcut, dar nu am avut cum să îl ajut.
(Vezi că nu am rezistat şi am mai deschis un blog. Nu te supăra, probabil va sfârşi ca şi primul, te rog să mă înţelegi...)

simf spunea...

@cc - da.
@Crengu - macar sa visam acum, ca vine si vremea Nikonului.
@totfu - tu scrie. va mai urma altul, si altul, si altul. sunt obisnuita cu remus, care isi pastreaza blogul, dar il sterge mereu si cam tot aia e.

totfu spunea...

A, eu sunt serios, cand il sterg, il sterg de tot, cu cont cu tot. Si trec luni de zile inainte de a reveni asupra deciziei si a mai deschide altul. Cu cont cu tot. Deci, te rog, fara comparatii, o fi ziua lor, da'... oricum... am si eu demnitatea mea, un fel de mandrie orgolioasa, daca ma-ntelegi...

totfu spunea...

Chiar cred ca o sa scriu un articol despre niste bloggeri exasperant de constanti in evolutia lor si care vad un defect in a fi altfel, desi clameaza toleranta si egalitatea de sanse si drepturile omului si vivat!

simf spunea...

@totfu - te inteleg si astept sa crii despre discrimarea bloggeristica.

daiana spunea...

ha, am vazut cateva ceruri carora le-ar sta bine in colectia mea. May I?

simf spunea...

@daiana - cu mare drag.

:-D