Like?:)

luni, 27 februarie 2017

Seminţe cu suflet la Buzău








Organizatori: grupurile de facebook Semințe cu suflet (secret) si SBOB (public).

8 comentarii:

Unknown spunea...

O editie memorabila.

misiune.ro spunea...

Bună ziua. Locuiesc în Franta si mi-aș dori foarte mult seminte de legume..cum ar fi ..roșiile cu gustul ăla ....! de cînd mincam roșiile din grădina dincopilărie i caci si mici sare nu trebuia ...cum aș putea să le am.? Mulțumesc .

misiune.ro spunea...

Bună ziua. Locuiesc în Franta si mi-aș dori foarte mult seminte de legume..cum ar fi ..roșiile cu gustul ăla ....! de cînd mincam roșiile din grădina dincopilărie i caci si nici sare nu trebuia ...cum aș putea să le am.? Mulțumesc .

simf spunea...

@misiune.ro - gasiti aici pagina grupului: https://www.facebook.com/Seminte-Cu-Suflet-597181827409835/

Unknown spunea...

inainte de 90 o rosie strivita accidental am simtit o de la 6/7m fara sa vad.acum nici o rosie rupta in mana nu msi miroase.mai exista asemenea ?

simf spunea...

Da, exista.

Unknown spunea...

poate fi trimisa cu plata ramburs?

simf spunea...

E mult de discutat. Depinde de gusturile fiecaruia, unii vor o rosie mai acida, altii mai putin, unii vor sa fie zemoaasa, altii nu, unii vor sa cultive rosiile in solar, altii - afara in gradina, unele soiuri au nevoie de mult soare si zile lungi si calde, altele sunt mai putin pretentioase, merg si in zonele mai de munte. Soiuri sunt destule. Nu inteleg ce inseamna plata ramburs in cazul dat.

:-D