Like?:)

vineri, 27 iulie 2018

Stop-cadre cu pisici

Frida se distrează: merge tiptil până în apropierea căprioarelor, apoi sare pe neașteptate între ele și se uită lung cum se îndepărtează spre pădure.

Mașa, foarte interesată, se uită la un port-fard căzut în bibliotecă, pe covor; se apropie cu grijă, îl adulmecă de la distanță, apoi ii trage o corecție rapidă cu labele și-l scuipă prelung.

În magazia cu ușa deschisă, un șobolan prins în cușcă chițăie; pe terasă, patru pisici arcuite a omega privesc, de la distanță, interesate.

Jinx se eternizează în dreptul câte unei uși; nu pot să-l sar, are trebui să fac un pas mult prea mare peste prag, așa că-l împing ușor; se întoarce, mă scuipă, mă prinde cu labele a amenițare: data viitoare te zgârii.

Igor la curse: intră în viteză în casă, aranjează husa de pe canapea, strânge sul mocheta, face o excursie rapidă pe sub fotolii, ajunge în locul de masă și se expandează brusc pe gresie, fix în mijloc.

La intrarea în casă, o cutie de carton goală – măr al discordiei pentru cele patru pisici care vor s-o mobileze simultan.

Niciun comentariu:

:-D