Like?:)

luni, 29 martie 2010

D'ale simpozionului

Simpozionul Naţional Mircea Eliade şi mitul eternei reîntoarceri, ediţia a IV-a. În spatele meu, două doamne la a doua tinereţe. Se vorbeşte despre operă mai bine de două ore. Doamnele tac. În expunerea sa, un vorbitor face referiri privitoare la La ţigănci. Din spate:
- Da, am citit-o. Mi-a plăcut!
Celaltă doamnă aprobă înţelept din cap.
Până la finalul simpozionului, în spatele meu a revenit liniştea.

5 comentarii:

adi spunea...

la noi cam 50% din spectatori vin ca sa se simta mai destepti, nu ca ar intelege ceva.

Anonim spunea...

cum sa se laude doamnele ce intelectuale sunt ele daca nu veneau la simpozion?
a.s.

Mai Trei spunea...

damele intelectoale era chiar personajele din opera aia de a citito şi lea plăcut: una era grecoaica, cealaltă ovreica. ele zice de fapt că de ţigancă lea plăcut, cum a dansat ea aşa din buric şi i-a luat minţile lu bietu Gavrilescu, de s-a urcat în tramvai şi a compostat tichetu de metrou care era de fapt tichetu cado pe care la primit la plecare să aibă cu ce să cumpere ceva ca venea şi la el paştele şi ia zis aia la casă că nu mai primeşte tichete cado şi Gavrilescu sa ienervat că plecase şi nevastăsa de acasă.
saracu Gavrilescu. Ce chestie, domne!

Gavrilescu spunea...

Ţin pe această cale să vă informez că eu nu le cunosc pe doamne, nu ştiu ce e metroul iar tichete cadou n-am primit in viata mea. Îl rog pe dl Mai Trei să nu mai deziformeze populaţia!

salonul indianist spunea...

domnul mai trei e doamna, gavrilescu e o iluzie iar tigancile sunt in autobuz. metroul nu exista, tichetul era de loto si simpozioanele sunt facute sa uite lumea de chestii politice. la bolywood e cald stirile de azi sunt din vremea tigancilor. pace voua!

:-D