Like?:)

marți, 7 iunie 2011

Despre ei a fost vorba

Doare.



7 comentarii:

Anonim spunea...

Descoperim treptat nuantele de gri si stridentele in rosu ale libertatii rurale.
Comparativ cu ce patesc gainile din fermele de carne, orataniile tale au fost, ce-i drept cam putin, intr-un prerai al galinaceelor.

cristina spunea...

stau de dimineata cu blogul tau deschis in incercarea de a gasi sa-ti spun ceva care sa te mai aline, dar nu gasesc. stiu ca doare si ca orice ti-ar spune oricine, furia in fata mortii nu trece. tot ce pot sa-ti spun este ca, daca a fost un animal salbatic, ti-a vanat puisorii ca sa-i salveze de la moarte pe ai ei, orice mama ar face acelasi lucru.
in rest, viata le-a fost scurta, dar buna si nu cred ca are vreun rost sa te mai invinovatesti tu de ceva. asa a fost sa fie si, vorba unui robot contemporan, "omul cat greseste invata".

simf spunea...

multumesc.

daiana spunea...

vai , sis , imi pare foarte rau de puisorii tai. Pana si de Figaro imi pare rau. Asta-i problema cu pasarile , daca nu le mananca vulpea sau nu le fura uliul , le gatuie dihorul. Tu oare n-aveai niciun cotet in care sa-i bagi peste noapte? Sunt nenorociti dihorii , se strecoara pe unde nici nu te gandesti.... Ai grija de cei mici , de la closca , sa fie protejati noaptea. :(

simf spunea...

@daiana - avem, cum sa nu, dar nu le placea sa stea inchise si pentru asta le lasam sa doarma unde voiau ele. acum le vanam si le plantm noi la inchisoare. puii mici sunt inchisi cu closca, avem si cusca de zi, din plasa, pentru scos dihaniile la soare, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate intampla ceva cu 3 caini in curte!
figaro e bine, de parca toata viata acolo ar fi stat. mie insa imi lipseste.

daiana spunea...

pai sis , dihorii nu prea au nicio treaba cu cainii. e un fel de vampirul gainilor asa. vine numai noaptea si ... in fine , nu mai invart cutitul in rana. oricum , se spune ca nu mananca/ataca din/in curtea lor.iar figaro , mare minune sa nu te pomenesti intr-o zi cu el in prag. Pisicile au un simt de orientare fantastic. imi amintesc cum tataie a dus o pisica (florica o chema si arata ca o pansea galbena) undeva departe la camp (noi eram la deal)la zeci de km.dincolo de buzau ca incepuse sa manance pui. stiu c-am bocit cateva zile dupa ea ca era blanda si ma jucam toata ziua cu ea. Nu zici ca peste trei saptamani ne-am pomenit cu florica acasa , jigarata , moarta de oboseala si lesinata de foame dar ajunsese acasa.

simf spunea...

@daiana - spuneam de caini pentru ca-s liberi sa patruleze pe tot teritoriul iar curtea pasarilor ar fi trebuit sa fie protejata tocmai astfle. cine sa se gandeasca la dihorul care va sari gardul din strada?
figaro nu cred ca va ceni, in afara de faptul ca-s vreo 20 si de km, nu a fost abandonat, are stapan iubitor, companie pisiceasca, e rasfatat mai mult ca la noi.

:-D