Like?:)

joi, 28 august 2014

Roade. Ardei










4 comentarii:

Unknown spunea...

Excelentă prima fotografie, cu dealul pe fundal...
Interesantă cultivarea "în ghiveci", cu siguranță este elegant, curat și comod totul, mă întreb dacă udatul necesită un efort suplimentar! Oricum, îmi place ideea, de acum nu mai arunc bidoanele de plastic mari, când se uzează!

simf spunea...

@Miruna - castravetii in pom, cu padurea ascendenta pe fundal, m-au incantat tare si pe mine. ardeii iuti o duc foarte bine in ghiveci, cer mai multa atentie la udat - uneori chiar zilnic -, trebuie ferilizati, dar exista si avantaje: fiind pusi langa casa, nu ajung bolile din gradina la ei, sunt mereu plini de albine si, cand e risc de grindina, ii mutam la adapost.

Carmen spunea...

Eu am lăsat ardeii iuţi în grădină, şiruri-şiruri printre alte plante, m-am gândit că merg ca plante-sanitar.
S-au făcut mulţi şi frumoşi.
La anul vreau să pun şi bulgăreşti. Mi-a dat vecina şi mi-au plăcut la gust, sunt foarte buni pentru cei care nu au voie să mănânce iute.

Foarte faine plantele tale. Castraveţii sunt spectaculoşi.
Îmi plac mult şi ardeii sub formă de gogoşar.

simf spunea...

@Carmen - la noi a plouat mult, gradina n-a dus-o deloc bine, in alti ani ardeii iuti erau sanitari de nadejde pe mosie, anul acesta sunt mici si subnutiriti. castravetii sunt un soi dobrogean, de vara, rodesc nebuneste si-s crocanti, gustosi (dar se amarasc repede).

:-D