Like?:)

miercuri, 17 decembrie 2014

Noutăţi

* Am găsit gaz lampant, avem două lămpi pregătite, una pentru masă, una de pus pe perete, acum numai curentul să cadă. Mirosul de lampă aprinsă m-a dus cu gândul înapoi în alte vremuri şi paradoxal m-a înfiorat.
* S-au oprit ploile, apa s-a retras, tranșeele sunt încă foarte prezente, peste ele tronând, ici-colo, europaleți pe care dorm în soare, leneș, câinii.
* Găinile revin la intenții mai bune, au făcut deja un ou, acțiune ce mă face să sper că de sărbători nu vom cumpăra chiar toate ouăle de la magazin.
* Zăvod a mai stat o noapte legat pentru că a cules oareșce lenjerie de pat întinsă la uscat în chioșc și a citit-o mărunt; știa că n-are voie, ca dovadă atitudinea lui vinovată când am ajuns acasă (la mine se uita vinovat, nu la domnul meu).
* Merele din beci mă miră: se strică din interior, din căsuța seminală, unde apare întâi un vag mucegai.
* Trec printr-o perioadă agitată - probabil voi posta pe blog mai rar spre deloc -, ajung acasă rar pe lumină, vin sărbătorile și odată cu ele vacanța. Ieee!

7 comentarii:

myky spunea...

Unde ai gasit gaz?

simf spunea...

@myky - in hipermarketuri, la zona de accesorii pentru gratare.

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Sarbatori fericite pline de bucurii si cadouri minunate si un An Nou care sa va daruiasca sanatate, putere de munca,vise implinite, realizari si succese in tot ce faceti si nu in ultimul rand o gradina plina de frumusete si roade bogate. LA MULTI ANI!

simf spunea...

@Vasile - sa avem cu toii un an bun si sarbatori cu liniste. la multi ani!

Mihaela T. spunea...

Sarbatori fericite si un An Nou cu multa sanatate si impliniri!
Cu drag, Mihaela T.

myky spunea...

Multumesc!

simf spunea...

@Mihaela - Sarbatori cu bine!

:-D