Like?:)

luni, 30 octombrie 2017

Să nu uiți, Darie! 😠

"Să nu uiţi. Darie! Nimic să nu uiţi. Să spui copiilor tăi şi copiilor pe care-i vor avea copiii tăi să le spui... Sa nu uiti, Darie."



Cu furie neputincioasă, azi, după doi ani.

Citiți, vă rog, și ce scrie Alexandra. Și lasați-i o vorbă.

" Fenomenul Colectiv a încheiat o epocă și a deschis o alta în care sperăm să devenim mai implicați și mai responsabili pentru ca astfel de tragedii să nu se mai producă și să nu fim nevoiți să închidem permanent răni sociale care sângerează, sunt total neproductive și, se pare, că nu învățăm nimic din eleSfera politicii 

2 comentarii:

mikaela spunea...

La un moment dat te saturi,de vorbe in mod sigur te saturi,caci daca lucruri rele intamplate nu schimba nimic,ce sa mai schimbe o vorba?Oricum,nu de putine ori se spun atatea stupizenii,nu ne mai plangem de felul cum scriu oamenii,ci de ceea ce emit cu gandirea lor,si toate astea dau o stare de lehamite.Pentru ca toate astea sunt atat de legate intre ele,mediocritatea de care ne lovim la tot pasul inseamna,de fapt,superficialitate,aceeasi superficialitate care a generat si tragedia de la Colectiv.Cred ca de asta ar trebui sa ne dam seama,intr-un final,daca mai dorim sa schimbam ceva.Numai ca oamenii de cele mai multe ori asta aleg, superficialitatea,pentru ca e calea cea mai simpla,e acea aruncare in imediat,lipsita de substanta,de valoare,este succesul obtinut fara merite,diplomele dobandite fara studiu, fara pic de efort,la minut,pocnind din degete ,doar cat ai spune ...tragedie.

simf spunea...

@mikaela- schimbarea incepe cu fiecare din noi.

:-D