Like?:)

luni, 3 februarie 2014

Răgaz


4 comentarii:

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Mititica, ce singura si nefolosita sade. Gata cu dezapezirea.
Sa vina primavara sa rasara florile si sa-nverzeasca iarba, sa topaie mieii si sa-nfloreasca pomii.
Ajunge atata zapada.O saptamana minunata, fara sa dai la lopata.

simf spunea...

@Vasile - mitica era intr-o scurta pauza, a fost exploatata la greu in week-end-ul ce-a trecut (muschii mei pot sa depuna marturie). veni-va vremea in care nu vom mai da la lopata, dar singur nu saptamana aceasta, avem 50 cm de zapada in muuulte locuri din curte. zapada care se va topi, va inunda...

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Pai faceti o combinata alpina, lopata versus roaba, incarcati din curte si mutati in gradina, pe aici vad ca asa se practica, in curte au ajuns la iarba care din cauza frigului si a lipsei protectiei a inghetat"tun" iar in gradina au rasarit nameti de 2 m de zici ca suntem sinistrati. Cred ca astia planteaza in iunie la cata zapada au adunat in gradina.

simf spunea...

@Vasile - in curte curatam la 5-10 cm, nu la negru, ca vreau sa traiasca troscotul, nu sa inghete bocna. zapada o incarcam pe folie si-o ducem pe lucerna, la radacina pomilor sau o punem in lac - lacul nostru e de fapt o groapa sapata, cu salcii pe margine, avand rolul de a capta apa venita din liziera padurii cand ploua mult sau se topesc zapezile.

:-D