Like?:)

miercuri, 10 decembrie 2014

Empiric. Ce face un orăşean proaspăt mutat la sat

Îşi pune cutie poştală, sonerie şi număr, eventual auriu.
Plantează thuia şi brazi, magnolie şi forsiţie, de preferință una la umbra celeilalte.
Îşi cumpără steag şi hamac, balansoar şi umbrelă de soare, lămpi solare și reflectoare cu senzor de prezență.
Se înzestreză cu unelte indispensabile: trimmer și electro/motocoasă, foarfecă de gard viu, aspersoare și derulatoare de furtun.
Merge în hipermaket și alege sapă, greblă, roabă, lopată pe criteriul hai că asta-i mai frumoasă.
Se dotează cu pălării și mânuși, crocși și șepci, veste și pelerine, cizme de cauciuc, de care apoi uită.
Grătare. Multe grătare. Grătare iarăși. De la pește la pui, trecând prin porc și organe, cârnați și mici, până ajunge la ciuperci, vinete, ardei. 

6 comentarii:

ciumafaiul de toamna spunea...

Mie mi se pare perfect la locul lui sa se doteze !!!Cum sa semnalizeze altfel:-Iaca-ma-s!!!nu mai stau cu picioarele sus[la etaj]am lasat asfaltina si sant acilili-sa ,printre voi !!!Vedeti-ma,primiti-ma,pupati-ma vreti-ma ca eu am lasat tot pt natura ,glod,goange si alte cele!!!De altfel toata zestrea cu care se prezinta +pieptul umflat is doar accesorii,nuuu?

simf spunea...

@ciumafai... - correct:)

@Ram... - e foarte bine chiar.

Iulia spunea...

Reiau: credeam ca ceva rau. Dar trebuie dat un exemplu ca se poate si altfel decat ca pe vremea lu' tata mare, nu? O tuia la casa omului! Ce poate fi mai frumos? In 20 de ani se face cat plopul!

Traian Voinea spunea...

Ştie el ce ştie, steagul şi balansoarul e cheia succesului :)Este judicios, la cât a investit este posibil să lege căţeaua :)

simf spunea...

@Traian - neee, cateaua doarme in casa :)

Unknown spunea...

Multumesc cu litere de-o schioapa. Luat hartie si notat: Trebuie sa achizitionez -cutie postala, sonerie, balansoar,umbrela, lampi solare, reflectoare cu senzor, trimer, motocoasa (asta la sugestia ta.... darmite sa o mai pun si pe a mea!!!) Ce am achizitionat? Steag, furtun, aspersoare, sapa, grebla, etc(aproape toate uneltele), manusi, palarii, roaba, cizme, drujba, masina de gaurit, autofiletanta, pendular, flex..... he he he...! Ma apuc de treaba. Sunt asa de pornit pe gospodarie incat imi vine sa imi mai cer nevasta in casatorie din nou! Ha ha ha.... Multumesc Simona, ma inspiri si te voi rasplati cu multe poze si povesti la vara. Acuma Area zero are o culoare mai cenusie...dar o sa o inviorez eu.

:-D