Like?:)

marți, 6 martie 2018

Cum să ratezi o prietenie de facebook în trei pași simpli

Trimite-mi poze, gif-uri, filmulețe pe messenger, tot ce-ți place ție, de preferință între orele 21,00 și 7,00; viața mea depinde iremediabil de acestea, mai ales când le primesc noaptea.
Înscrie-mă în grupuri, cât mai multe, cât mai variate, de la Cum să croșetăm eficient apă minerală la Tehnici de supraviețuire în mall-urile din Alabama în caz de eclipsă de lună. Și musai nu mă anunța înainte, să fie surpriză. Că dacă grupuri nu e, nimic nu eee...
Anunță-mă prompt că Țuchi închide fb-ul, că x e virus mortal care rade hardul, dă-mi share la cazuri sociale de acum 5 ani și musai la concursuri și chestii cu amin și partikip. Că doar facebookul pentru asta a fost inventat. Opțional, poți să-mi mai trimiți și chestii cu teoria conspirației, cu Arsenie Boca, cu noi suntem daci și-am fost primii din univers sau tot ce ține de politica de stânga.

Folosesc facebookul pentru comunicare și informare, nu ca să-mi omor timpul. Vrei să comunicăm (eficient, cu subiect și predicat), minunat; vrei socializare de un leu cincizeci, nu, nu eu sunt persoana recomandată.

3 comentarii:

Anonim spunea...

wouww...cine ti-a gresit???

simf spunea...

@Anonim - nenumarate, in special, ca tipi sunt mai putini

Anonim spunea...

wouww...cine ti-a gresit???nasoool!!! toti patim ,...sandasi eu sant inscrisa prin atatea grupari mai mult or mai putin teroriste si ori ma specializeaza fara voie in sex brutal ori in rugaciuni si vanzari si gradini....am mai incercat si io sa-mi tarai puii prin diverse ,...sau sa le trimit diverse si am luat na-na ...acum is doar intrigata \ce le-am facut???

:-D