Like?:)

luni, 19 martie 2018

Telegrafice


  • Succesiv: ploaie, ploaie înghețată, vânt, lapoviță, ninsoare, geamuri jivrate, ivăre blocate, pisici cu blana plină de chiciură, găini ciufulite, câini coafați cu plete-spin; mânuși, glugă, trekkeri, nas băgat în geacă.
  • Șase pruni negri, o magnolie, sedumuri, un goji, două glicine, un tayberry, doi trandafiri (unul dintre ei mutat), bulbi de ghiocei – activitate de week-end, plantări de primăvară înaintea episodului de iarnă prognozat.
  • Listă cu ce plantăm și când (nu și unde), pus semințe de roșii pentru răsaduri (nu toate, c-am rămas fără pământ), sortat semințe – astea sunt pentru acum, celelalte - pentru anul viitor.
  • Copil acasă, prima dată-n an pornit bolierul electric (aroganță de-a dreptul), încă nu am strâns textilele de protecție de la uși și ferestre și până la 1 aprilie nu desfac trandafirii.
  • Azi sunt îmbărcată în fustă (după vreo șase luni), cu palton. Nu, nu-i semn că trebuie să sar (iar) gardul. Sau cel puțin așa sper.
  • Martie 2018, 19 – primăvară năucă.

7 comentarii:

cristina spunea...

Draga mea draga,
Fusta? Nu numai ca nu ma asteptam DE LA TINE, dar PE VREMEA ASTA???? De ce? Chiar ma intrebam in sinea mea, cand inaintam prin viscol azi dimineata, cum o fi sa fii in fusta pe asa o vreme...

simf spunea...

@cristina - cam asa: fusta de blugi pana la genunchi, cizme, si ele pana la genunchi, cardigan lung - deasupra palton pana-n gleze, cu gluga. si sal pe care sa-l pot trege peste nas. :)

simf spunea...

a, si colanti 60 den, am uitat :)

Anonim spunea...

fara poza, nu te cred :)

simf spunea...

@Anonim - poza cu ce? :)

Anonim spunea...

cu descrierea aia, de la fusta pan' la sal :)
dar toate astea, sunt deja la trecut, deci nu mai conteaza :)

simf spunea...

@Anonim - n-ai sa vezi poze cu mine in fusta :))))

:-D