Like?:)

miercuri, 12 decembrie 2012

Când afară-i frig...








12 comentarii:

Andreea spunea...

Le chats noirs! Cumva pisicile tale imi amintesc de Paris.

Ilincaotgramesti spunea...

Hm, parcă aud cum torc. Îmbietoare atmosferă.

Simona ce-nseamnă extensie la casa voastră?

Anonim spunea...

Doamne!!! Da-i un dezmat in casa asta....mai rau ca pe-afara...numa' matze negre...

anda spunea...

Dooooamnee!!Da-i un dezmat in casa aceastaaaa...de te-nfioara...numa' matze negre..Parc-ar griji un cuib de vraji'...Dooooamneeee....anda

simf spunea...

@Andreea - pisicile noastre sunt mai negre decat le chat noir magnet de pe frigider:)

@Ilinca - extinderea este zona pe care am construit-o noi dupa ce ne-am mutat ca sa inchidem scara catre etaj (era exterioara). zona e neterminata, mai va pana va fi cum ne-o dorim, dar facem pasi micuti in asta directie.

@Anda - matzele negre sunt, statistic vorbind, cel mai greu adoptabile. ca si cainii negri, plus ca oamenii evita animalele negre - inclusiv gainile - din motiv de... vraji :D
noua ne plac (de parca ar avea vreo importanta cu arata cainele/pisica pe care o iubesti...)

CCristinaC spunea...

Imi plac mitzele tale enorm.Tocmai pentru ca-s negre. Cind am adus acasa mitza mea, as fi vrut sa fie neagra, dar familionu s-a purtat miseleste si m-a cadorisit cu una alba. :))) O iubesc, mi-e foarte draga, dar tot o sa-mi iau o mitza neagra. :)

Anonim spunea...

Sunt tare frumoase,si noi avem 2 pisici negre o pisica si un motan,!pupici la pisici,mirela

anda spunea...

Si noi am avut mare majoritate doar mate negre,doar am glumit...Dac-as putea as griji toate matele din lume...si al meu m-ar impusca cu ele cu tot.Nu-i om rau [doar pamantu']da-i de principiu ca animalele sa stea afara sau mai bine zis sa nu-i incalce teritoriu si interesu' Adica:patu' si eu.Pe mama toate fufele de la bloc[peste drum de noi]o tineau de vraji din cauza matelor negre.Au ele ceva anume in negrenia lor,da' acu' avem pe Mariti,alba cu coada si 2 pete negre...buna si ea!!!

GabiA spunea...

frumoase "demoazele", sa-ti traiasca
Athoselu'meu(beagle) e tare destept da' cu matzele parca-i tolomac. El in loc sa le fugareasca(desi nu l-am lasat niciodata) el se apropie tiptil si se lasa pe labele din fata cu fundu' sus ca si cum ar vrea sa se joace. Si cand ele se zburlesc sau sar in sus, el se sperie si fuge parca zicand "vai ce rautacioase, nu vor se se joace cu mine". Intr-o seara cand am gasit un pisic mic in ploaie, l-am adus si el se ascundea sub masa, dupa ce pisicuta a terminat laptele din vasul ei si-a bagat boticu' in vasul lui si el statea si se uita fara sa se apropie. A doua zi cand am dat pisicu' a scheunat toata ziua umbland prin casa si mirosind pe unde a umblat.

simf spunea...

@GabiA - Athos e un delicat :))
ma bucur ca ai reaparut in blogosfera

Anonim spunea...

Eu nu cred in prostiile astea cu mite,siiii din principiu nu cred in prosti de genul acesta....pupici la pisici!mirela

Mihaela spunea...

Ce multe pisici negre, lucioase si frumoase!
Cred ca am mai fost pe un blog de-al tau, dar as zice ca nu era asta.Oricum aici parca e mai bine , pentru ca dincolo se deschidea simultan cu blogul si o pagina nedorita de reclama .
Sa-ti traiasca mâțicile si toate animalutele!:)

:-D